Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez nem semmi: GPS-es új Samsung okostelefon!

Kütyük

Ez nem semmi: GPS-es új Samsung okostelefon!

A Samsung Mobile termékpalettája eddig sem volt éppen unalmas, de mostantól…

A dél-koreai gyártó hamarosan egy vadonatúj smartphone-t fog bemutatni, még pedig a candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkező Samsung i550-et. A készülék igazi érdekessége abban rejlik, hogy kompakt méretben nyújtja egy igazi all-in-one okostelefon teljes szolgáltatási körét.

A 115 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és mindössze 13,8 milliméter vastag Samsung i550-en Symbian operációs rendszer és S60 platform kapott helyet, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy ezek pontosan milyen verziószámot viselnek magukon. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék a mai elvárásoknak megfelelően nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA hálózatokban is minden további nélkül használható. Megfelelő 3,5G lefedettség esetében a letöltési sebesség akár a 3,6 Mbit/s-ot is elérheti!

A 2,6 colos képátlójú, tehát átlagnál nagyobb méretű kijelző alatt nem hagyományos navigomb, hanem egy a BlackBerry 8100 Pearl-éhez hasonló Trackball, vagyis mini golyóbis kapott helyet. Emellett olyan dedikált gombokat találunk, melyek a zenelejátszót, a webböngészőt és a navigációs szoftver indítják el közvetlen módon. Igen, kérem szépen, az i550-ben integrált GPS-vevő is van!

A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép 3,2 megapixeles felbontású, autofókuszos és még vakut is kapott. Említést érdemel továbbá a 128 MB RAM, a 150 MB ROM, a microSD memóriakártyás bővíthetőség, a sztereó FM rádió, a 3,5 milliméteres audió csatlakozó, a microUSB interfész, illetve az 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Samsung i550 valamikor az idei esztendő végén fog felbukkanni a kereskedések polcain. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés