Connect with us

technokrata

Prada után Armani luxusmobil!?

Kütyük

Prada után Armani luxusmobil!?

A híres divatmárkák szépen lassan beszivárognak a mobiltelefon piacra is.

Emlékezetes, hogy 2006 legvégén jelentették be az LG és a Prada együttműködésének első kézzel fogható gyümölcsét, az LG KE850 Prada típusjelzésű készüléket. Nem sokkal ezt követően kiderült, hogy a Gucci saját mobiltelefonokkal kíván megjelenni a piacon, majd pedig arról is hallhattunk, hogy idén ősszel hivatalosan is be fognak mutatkozni az első Levi´s mobilok. Bár a Hummer nem ruházati cikkeket gyárt, brutális terepjárói mégis a divatcikkek közé sorolhatók, így nem meglepő, hogy már Hummer típusjelzésű mobiltelefont is találhatunk a piacon. Ki, vagy mi jöhet még ezután? Egyszerű a válasz: hát a Giorgio Armani!

˝Megbeszéléseket folytatunk az Armanival azzal kapcsolatban, hogy a jövőben esetlegesen közösen készítsünk különböző prémium kategóriás termékeket, így például mobiltelefonokat és televíziós készülékeket˝ – nyilatkozta a napokban a Samsung egyik szóvivője, aki egyelőre csak ilyen szűkszavúan nyilatkozott a mindenképpen érdekesnek tűnő projektről.

Mint ismeretes, a Samsung a közelmúltban a luxus kategóriás szórakoztató elektronikai termékekkel foglalkozó Bang & Olufsen-nel készített egy mobiltelefont (Serene), melynek várakozások szerint hamarosan megérkezik majd az autódmodellje. Hogy mikor jön az első Samsung-Armani telefon? Ki tudja…

Az LG Prada-ról készített tesztünk egyébként az alábbi linken olvasható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom