Connect with us

technokrata

Ingyen telefon, sőt, még fizetnek is nekünk

Kütyük

Ingyen telefon, sőt, még fizetnek is nekünk

A hívást fogadó ügyfeleik percenként 1 Ft-ot kapnak egyenlegükre.

A 3NetPhone internetes telefon szolgáltatást igénybevevők rendkívül kedvező percdíjakkal hívhatnak vezetékes vagy mobil telefonokat számítógépük vagy VoIP telefon segítségével, az Interneten keresztül (az ügyfelek egymással ingyen beszélgethetnek). A 06 (21)–es körzetszámú számok azon speciális telefonszámokat jelentik, amelyek az Interneten telefonálóknak biztosítják a visszahívhatóságot külső telefonhálózatokból. Az új akciót, miszerint a fenti telefonszámokra érkező hívásokért a 3C Kft. percenként egy forintot jóváír, a 06(21)-es számmal rendelkező ügyfelek egyszerű regisztrációval vehetik igénybe. A fogadott hívások után járó forintokat a szolgáltató naponta írja jóvá ügyfelei egyenlegén.

„A magyarországi VoIP piac a tavalyi fellángolás után jelenleg konszolidálódik, versenytársaink közül sokan passzívvá váltak vagy már fel is hagytak VoIP alapú telefon szolgáltatásukkal, elsősorban minőségi okok miatt.”- jelentette ki Cvetkov Sztefan, a 3C Telecom ügyvezetője.

A VoIP fejlődését és a végtelen lehetőségek tárházát jól példázza, hogy a 3C ma már nem csupán olcsó internetes telefonálást és visszahívhatóságot kínál ügyfeleinek, hanem olyan üzleti megoldásokat is ráépített a VoIP telefóniára, mint például az úgynevezett 3Centrex szolgáltatás. Ez egy virtuális telefon alközpont szolgáltatást jelent, mely csekély havi díjért nagy tudású telefon alközponti funkciókat biztosít az ügyfeleknek (hangposta, többszintű menürendszer, fax- és hangüzenetek e-mailben, „keress meg” funkció stb.). A beállítások webes felületen keresztül végezhetők el, gyorsan és mindenféle szakértelem tudása nélkül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle