Connect with us

technokrata

T-Mobile: lenyomjuk az árakat!

Kütyük

T-Mobile: lenyomjuk az árakat!

Az előírt időpontnál korábban, augusztus 29-étől csökkenti roaming díjait a T-Mobile.

A T-Mobile korábbi bejelentésével összhangban az előírt szeptember végi időpontnál korábban, már augusztus 29-étől automatikusan, regisztráció nélkül biztosítja az Európai Unió országaiban érvényes új, alacsonyabb roaming díjakat.

A legnagyobb hazai mobilcég ügyfeleinek tehát nem szükséges az új tarifákra vonatkozó igényüket jelezniük, augusztus végétől enélkül is olcsóbban mobilozhatnak az EU tagállamaiban. A díjcsökkentés a jelenleg Világjáró díjcsomagot használó, illetve Domino roaming díjakkal telefonáló T-Mobile-osokat, azaz az ügyfelek jelentős részét érinti. Az új eurotarifát a speciális barangolási díjszabást vagy csomagot, például a World Class tarifacsomagot használó ügyfelek díjcsomag-váltás esetén vehetik igénybe.

Mint ismeretes, az Európai Parlament és a Tanács 2007. június 30-án hatályba lépett 717/2007/EK rendelete értelmében szeptember végétől az EU egész területén egységes roaming díjakat vezetett be. A rendeletnek megfelelően a T-Mobile előfizetőknek a híváskezdeményezés díja bruttó 144 forint/perc, és a hívásfogadás díja bruttó 70,80 forint/perc.

˝Ügyfeleink ötöde mobilozik külföldön is, a roaming díjcsökkentés elsősorban számukra kedvező. Bízunk abban, hogy az eurotarifa bevezetésének köszönhetően külföldre utazó előfizetőink bátrabban mobiloznak majd˝ – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Winkler János, a T-Mobile vezetője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp