Connect with us

technokrata

Nokia N66: érintőkijelzős új mobil

Kütyük

Nokia N66: érintőkijelzős új mobil

Ezúttal egy igen csak ritka Nokia mobiltelefont van szerencsénk bemutatni Olvasóinknak.

A mellékelt felvételeken megtekinthető Nokia N66 olyannyira ritka, hogy a piacvezető finn gyártó nem is készít ilyen mobilt. De akkor hogy lehet, hogy mégis létezik ilyen telefon? A válasz pofonegyszerű: az egyik kínai hamisító cég egyszerűen fogta és illegális módon felhasználta a Nokia terméknevet és kiadott egy hivatalosan nem is létező típusszámú új modellt. Magyarul, ha valakinek Nokia N66-ost ajánlanak fel megvételre, jobb ha kihagyja a vásárlást, mert bizony nem eredeti Nokiát, hanem csak egy olcsó kínai terméket kap a pénzéért.

Talán már mondanom sem kell, hogy a kínai Nokia N66-ban egy érintésérzékeny kijelző teljesít szolgálatot: a mostanság felbukkanó kínai hamisítványok 99 százaléka érintőkijelzővel van felvértezve. A 2,6 colos képátlójú, vagyis a Nokia N95-ben fellelhető LCD-hez hasonló méretű display QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A hátlapon feltűntetett specifikációk szerint a Nokia N66-ban egy 3,2 megapixeles felbontású kamera teljesít szolgálatot, mely tükröt ugyan kapott, de LED-segédfényt sajnos nem. Említést érdemel továbbá a microSD memóriakártyás bővíthetőség, az MP3/MP4 lejátszó funkció, illetve a Bluetooth kompatibilitás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom