Connect with us

technokrata

Korlátlan SMS küldés – ez aztán az akció!

Kütyük

Korlátlan SMS küldés – ez aztán az akció!

Géppuska-kezű SMS őrülteknek szánt új akciós csomag.

Mit szólnánk ahhoz, ha 1.800 forintért korlátlan mennyiségű üzenetet küldhetnénk ismerőseinknek? Nos, kérem szépen ez ma már valóság, csak éppen nem hazánkban, hanem az Egyesült Államokban, még pedig a T-Mobile-nál. Történt ugyanis, hogy a magenta szolgáltató bejelentette: a myFaves előfizetők 9,99 dolláros havidíj ellenében annyi SMS-t küldhetnek, amennyit csak akarnak. Nem rossz ajánlat!

A T-Mobile myFaves névre keresztelt szolgáltatás az Egyesült Államokban már régóta közkedvelt, Európában viszont egyelőre még ismeretlen. A német T-Mobile azonban néhány napja jelentette be, hogy hamarosan beindítja a myFaves-t. A szolgáltatás részletei és árazása egyelőre ismeretlen – ezzel kapcsolatban vélhetően az IFA-n tudhatunk majd meg többet.


Ahogy arról már beszámoltunk, a T-Mobile komoly erőkkel képviselteti majd magát az IFA-n. Az idei IFA (International FunkAusstellung) szakkiállítást augusztus 31. és szeptember 5. között rendezik meg Berlinben, és a T-Mobile standján többek közt vélhetően a myFaves is kipróbálható lesz.

Sok mindenről ejtettünk már szót eddig, csak éppen azt nem tisztáztuk, hogy pontosan mit is takar ez a myFaves. A dolgot valahogy úgy kell elképzelnünk, hogy a mobiltelefonunk kijelzőjén megjelenik az általunk előre definiált öt legjobb barátunk, rokonunk, vagy ismerősünk fotója, akikkel minden korábbinál egyszerűbben léphetünk kapcsolatba, akár SMS, akár chat, vagy akár telefonhívás révén.

A teljesen személyre szabható felülettel rendelkező myFaves az Egyesült Államokban teljesen ingyenes hívásokat tesz lehetővé, bármely mobil, vagy vezetékes irányba – ennek havidíja 40 dollár (7.100 forint). A myFaves-be foglalt személyeket havonta egyszer lehet lecserélni.

A T-Mobile egyébként abból a megfontolásból indította a myFaves-t, mely szerint a mobilosok az esetek 65 százalékában szinte mindig ugyanazt az 5 számot szokták tárcsázni. Kíváncsian várjuk, hogy a hazai T-Mobile mikor veszi át a myFaves-t.

Emlékezetes, hogy a magyar T-Mobile májusban vezette be némileg hasonló kedvezményét, a Friends-et. A Domino Friends kedvezmény 5 darab, a T-Mobile magyarországi hálózatán belüli hívószám hívására biztosít az előfizető Domino díjcsomagja szerinti díjakból 50 százalék kedvezményt. A kedvezmény időszaki díja 30 napra: 990 forint. A kedvezménybe 5 hívószám eléréséig szabadon vonhatóak be a hívószámok, ezt követően a kedvezménybe bevont hívószámok körében módosításra a Domino egyenlegre történő feltöltésenként egy alkalommal és egy szám vonatkozásában van lehetőség.

A Domino Friends kedvezmény a Domino díjszabásban szereplő összes díjcsomaghoz igényelhető. A kedvezmény a 1777-es számon elérhető Domino központon keresztül kapcsolható be, ahol lehetőség van megadni a kedvezménybe bevonandó számokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp