Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss infók a titkos Sony Ericsson mobilokról

Kütyük

Friss infók a titkos Sony Ericsson mobilokról

Néhány új információ morzsa a Sony Ericsson újdonságairól.

Ahogy arról néhány napja beszámoltunk, már nem kell sokat várnunk a Sony Ericsson legújabb mobiljainak hivatalos bejelentésére, melyekkel kapcsolatban most néhány új információ érkezett. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a japán-svéd gyártó legközelebb augusztus 14-én fog bemutatni új mobiltelefonokat. Ezen a bizonyos keddi napon debütál majd várakozások szerint a jelenleg Victoria fejlesztési kódnevet viselő újdonság, melynek pontos típusjelzését egyelőre még nem ismerjük.

A nemrégiben bemutatkozott, 14 milliméter vastag Sony Ericsson T650i-nél némileg vékonyabb kialakítással rendelkező készülék borítása műanyagból készül, a hátlapba integrált kamera optikáját pedig egy elhúzható fedlap védi a kisebb-nagyobb karcolásoktól. Ez a fedlap elmondások szerint az N73 hasonló megoldására hajaz, vagyis lekerekített élekkel rendelkezik, és talán nem műanyagból, hanem fémből készül. A fényképezőgéppel maximum 3,2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, ha minden igaz, autofókusz segítségével.

A korábbi híradásokkal ellentétben nem négy, hanem öt különböző színben érkező készülékről egyelőre nem lehet tudni, hogy megkapja-e a Cyber-shot típusjelzést, az viszont egyre valószínűbb, hogy xenon-vaku nem lesz benne. A TFT technológiájú kijelzőről jelenleg csak annyit tudni, hogy 1,9 colos képátlójú. Árazás tekintetében a Victoria valahol a Sony Ericsson K550i és a Sony Ericsson K810i között fog elhelyezkedni.

Ugyancsak augusztus 14-én esedékes egy a Vodafone termékpalettájára szánt új Sony Ericsson telefon bemutatása. A Jie kódnevű modell tulajdonképpen nem más, mint a már bejelentett Sony Ericsson K530i némileg továbbfejlesztett, villámgyors HSDPA adatátvitellel felvértezett új kiadása. A külső design tekintetében egyébként nem sok külünbséget lehet majd felfedezni a K530i és a Jie között.

Megjegyzendő, hogy ezek egyelőre csak pletykák, tehát kéretik némi fenntartással kezelni őket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés