Connect with us

technokrata

Friss infók a titkos Sony Ericsson mobilokról

Kütyük

Friss infók a titkos Sony Ericsson mobilokról

Néhány új információ morzsa a Sony Ericsson újdonságairól.

Ahogy arról néhány napja beszámoltunk, már nem kell sokat várnunk a Sony Ericsson legújabb mobiljainak hivatalos bejelentésére, melyekkel kapcsolatban most néhány új információ érkezett. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a japán-svéd gyártó legközelebb augusztus 14-én fog bemutatni új mobiltelefonokat. Ezen a bizonyos keddi napon debütál majd várakozások szerint a jelenleg Victoria fejlesztési kódnevet viselő újdonság, melynek pontos típusjelzését egyelőre még nem ismerjük.

A nemrégiben bemutatkozott, 14 milliméter vastag Sony Ericsson T650i-nél némileg vékonyabb kialakítással rendelkező készülék borítása műanyagból készül, a hátlapba integrált kamera optikáját pedig egy elhúzható fedlap védi a kisebb-nagyobb karcolásoktól. Ez a fedlap elmondások szerint az N73 hasonló megoldására hajaz, vagyis lekerekített élekkel rendelkezik, és talán nem műanyagból, hanem fémből készül. A fényképezőgéppel maximum 3,2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, ha minden igaz, autofókusz segítségével.

A korábbi híradásokkal ellentétben nem négy, hanem öt különböző színben érkező készülékről egyelőre nem lehet tudni, hogy megkapja-e a Cyber-shot típusjelzést, az viszont egyre valószínűbb, hogy xenon-vaku nem lesz benne. A TFT technológiájú kijelzőről jelenleg csak annyit tudni, hogy 1,9 colos képátlójú. Árazás tekintetében a Victoria valahol a Sony Ericsson K550i és a Sony Ericsson K810i között fog elhelyezkedni.

Ugyancsak augusztus 14-én esedékes egy a Vodafone termékpalettájára szánt új Sony Ericsson telefon bemutatása. A Jie kódnevű modell tulajdonképpen nem más, mint a már bejelentett Sony Ericsson K530i némileg továbbfejlesztett, villámgyors HSDPA adatátvitellel felvértezett új kiadása. A külső design tekintetében egyébként nem sok külünbséget lehet majd felfedezni a K530i és a Jie között.

Megjegyzendő, hogy ezek egyelőre csak pletykák, tehát kéretik némi fenntartással kezelni őket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp