Connect with us

technokrata

Bizonyíték: jön a titkos Nokia N81 csúszkamobil

Kütyük

Bizonyíték: jön a titkos Nokia N81 csúszkamobil

Lássuk, hogy mit lehet tudni a Nokia legfrissebb és egyelőre persze teljesen titkos fejlesztéseiről!

A Nokia N81-ről legutóbb május elején hallhattunk különböző pletykákat, most pedig megérkezett az első ˝bizonyíték˝ azzal kapcsolatban, hogy a telefon ténylegesen létezik, ugyanis a Nokia honlapján felbukkant az N81 hivatalos XML állománya, melyből ráadásul néhány specifikációra is fény derül.


Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Nokia N81 csukott helyzetben 102 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 17,9 milliméter vastag, miközben tömege egész pontosan 140 gramm.

Az operációs rendszer szerepét ezúttal a Feature Pack 1-gyel erősített, Symbian 9.2-alapú S60 3rd Edition látja el – kár, hogy még mindig nem a Feature Pack 2-es kiadás. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontású és több mint 16 millió színárnyalatú. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép egy teljesen átlagos darab, lévén, hogy felbontása mindössze 2 megapixel (1.600×1.200 képpont).

A mai elvárásoknak megfelelően UMTS és Wi-Fi kompatibilis Nokia N81 érdekessége, hogy belső memóriája 8 GB-os kapacitású. Ezenkívül említést érdemel még a 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzat, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás.

A Nokia N81 várakozások szerint az idei esztendő utolsó negyedévében fog debütálni. Az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp