Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szenzáció: iPhone csodamobil a Media Markt-ban!

Kütyük

Szenzáció: iPhone csodamobil a Media Markt-ban!

Telnek múlnak a hetek, és mi, azaz európai vásárlók egyre közelebb kerülünk az iPhone-hoz.

Mint ismeretes, az Apple június 29-én dobta piacra sokak által várva várt első mobiltelefonját, az iPhone-t. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a készülék első körben csak az Egyesült Államok-beli Apple és AT&T kereskedések polcain jelent meg. Az európai debütálás pontos részletei (kereskedők, helyszínek, időpontok) sajnos mind a napig ismeretlenek, azonban az iPhone egyre többször hagy nyomot maga után, immár a mi kontinensünkön is.

Ahogy arról néhány napja beszámoltunk, a német T-Mobile honlapján egy rövid ideig élt egy iPhone aloldal (www.t-mobile.de/iphone), mely azt bizonyítja, hogy a T-Mobile fantáziáját ténylegesen megmozgatja az iPhone. Mondanom sem kell, hogy az egyébként szinte semmilyen információt sem tartalmazó iPhone oldalt azóta már eltávolította a német T-Mobile.

A legfrissebb fejlemény az üggyel kapcsolatban, hogy a német Media Markt felvette website-ja kezdőoldára az iPhone-t. A külön mini site-ot kapott kultusz-mobilt a Media Markt úgy jellemzi, hogy ˝minden idők legjobb iPod-ja˝, ˝szokatlan mobiltelefon˝, ˝zseniális design˝, vagy például ˝forradalmi kezelőfelület˝. A Media Markt felhívja a figyelmet arra, hogy boltjaiban egyelőre még nem kapható az iPhone – a németországi piaci debütálásra még néhány hónapot várni kell. A weboldalon többek közt egy 360 fokos 3D animáció is megtekinthető a telefonról.

Mint ismeretes, pletykák szerint Németországban a T-Mobile november 1-én dobja majd piacra az iPhone-t: a 8 GB-os változatért várhatóan 450 eurót (110 ezer forint) fog kérni az operátor. Az üggyel kapcsolatban a szolgáltató munkatársai mindeddig nem kívántak nyilatkozni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés