Connect with us

technokrata

Kémfotók: titkos Motorola csúszkamobil Wi-Fi-vel!

Kütyük

Kémfotók: titkos Motorola csúszkamobil Wi-Fi-vel!

Íme az amerikai gyártó vadonatúj, egyelőre még titkos újdonsága.

A mellékelt felvételeken ezúttal egy bizonyos Marco fejlesztési kódnevű Motorola mobilhoz van szerencsénk, ami tulajdonképpen nem más, mint egy Wi-Fi adatátvitellel megspékelt Motorola Z3-as készülék.

Legújabb mobiltelefonja esetében a Motorola a szétcsúsztatható kialakítást kombinálta az ultra-vékony designnal, bár megjegyzendő, hogy a Marco hajszálnyival vastagabb, mint a kereskedelmi forgalomban 2006 végén debütált Z3. Az újdonságon alaphelyzetben csak a navigomb és hat fontosabb kezelőszerv látszik – a hagyományos karakter/szám billentyűk előcsalogatásához szét kell tolni a telefont.

A vizuális megjelenítésről egy 1,9 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, a maga 176×220 képpontos felbontásával, illetve 18 bites színmélységével (262 ezer színárnyalat). A hátlapba integrált digitális fényképezőgép modul segítségével 2 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb felbontású videófelvételek is készíthetők. A belső memória 20 MB-os kapacitással bír, és szerencsére könnyedén bővíthető (microSD, TransFlash).

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola Marco a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS-t, az EDGE-et, a Bluetooth-t és a már említett Wi-Fi-t is támogatja. A készülék zenelejátszó alkalmazása az MP3, AAC, AAC és eAAC+ formátumú digitális muzsikákat képes megszólaltatni. Nem elhanyagolható szempont, hogy az USB 2.0 interfészes telefon sztereó Bluetooth headset (A2DP) támogatással büszkélkedhet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom