Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: titkos Motorola csúszkamobil Wi-Fi-vel!

Kütyük

Kémfotók: titkos Motorola csúszkamobil Wi-Fi-vel!

Íme az amerikai gyártó vadonatúj, egyelőre még titkos újdonsága.

A mellékelt felvételeken ezúttal egy bizonyos Marco fejlesztési kódnevű Motorola mobilhoz van szerencsénk, ami tulajdonképpen nem más, mint egy Wi-Fi adatátvitellel megspékelt Motorola Z3-as készülék.

Legújabb mobiltelefonja esetében a Motorola a szétcsúsztatható kialakítást kombinálta az ultra-vékony designnal, bár megjegyzendő, hogy a Marco hajszálnyival vastagabb, mint a kereskedelmi forgalomban 2006 végén debütált Z3. Az újdonságon alaphelyzetben csak a navigomb és hat fontosabb kezelőszerv látszik – a hagyományos karakter/szám billentyűk előcsalogatásához szét kell tolni a telefont.

A vizuális megjelenítésről egy 1,9 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, a maga 176×220 képpontos felbontásával, illetve 18 bites színmélységével (262 ezer színárnyalat). A hátlapba integrált digitális fényképezőgép modul segítségével 2 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb felbontású videófelvételek is készíthetők. A belső memória 20 MB-os kapacitással bír, és szerencsére könnyedén bővíthető (microSD, TransFlash).

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola Marco a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS-t, az EDGE-et, a Bluetooth-t és a már említett Wi-Fi-t is támogatja. A készülék zenelejátszó alkalmazása az MP3, AAC, AAC és eAAC+ formátumú digitális muzsikákat képes megszólaltatni. Nem elhanyagolható szempont, hogy az USB 2.0 interfészes telefon sztereó Bluetooth headset (A2DP) támogatással büszkélkedhet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés