Connect with us

technokrata

T-Mobile: Rolling Stones a telefonokon

Kütyük

T-Mobile: Rolling Stones a telefonokon

A Rolling Stones nem csak a Puskás Ferenc Stadiont, hanem a mobiltelefonokat is meghódítja magának.

Amennyiben a rock-banda slágereit a telefonunkon is ott szeretnénk tudni, nem kell mást tenni, mint SMS-ben elküldeni a ROLLING kódot a 17123-as számra. A válaszüzenetben a T-Mobile egy linket küld, melyet megnyitva a megfelelő t-zones oldalra juthatunk, ahonnan aztán letölthető a kiválasztott csengőhang. Letöltés előtt természetesen tájékozódhatunk a csengőhang áráról is.


Az SMS ára belföldi T-Mobile előfizetőknek díjmentes. A válaszüzenetben egy WAP-linket talál, kattintson rá és rögtön a megfelelő t-zones oldalra jut. A letölthető tartalmakért külön kell fizetnie a Mobil Vásárlás szolgáltatás igénybevételi feltételeinek megfelelően. A t-zones oldalak megjelenítéséhez és a digitális tartalom letöltéshez megfelelő készülékkel és beállításokkal kell rendelkeznie. A hozzáférés havi- és adatforgalmi díja a beállított díjcsomag függvénye.

Mint ismeretes, a Rolling Stones ma este a Puskás Ferenc Stadionban tartja a ˝Bigger Bang European Tour˝ budapesti koncertjét. A nagy hőségre való tekintettel a nézők ezúttal 0,5 literes, műanyag palackos üdítőket is bevihetnek a koncertre (kupak nélkül), a mentők pedig minden korábbinál nagyobb erőkkel lesznek jelen a helyszínen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom