Connect with us

technokrata

Szuper-vékony multimédiás mobil – fillérekért

Kütyük

Szuper-vékony multimédiás mobil – fillérekért

Elérhető árú multimédiás mobilra vágyók figyelem!

A Philips fellebbentette a fátylat legújabb mobil fejlesztéséről, mely nem más, mint a candybar, vagyis hagyományos kialakítást kapott Philips 292. A teljesen konzervatív designt kapott, mégis modern megjelenésű készülék 106 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és alig 9,8 milliméter vastag.

A mérlegen mindössze 80 grammot nyomó Philips újdonságba egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelzőt szereltek, mely átlagos adottságokkal bír: a 176×220 pixeles felbontás mellé 262.144 színárnyalat párosul. A CMOS szenzoros kamera lehetne némileg nagyobb felbontású is, lévén, hogy segítségével mindössze 640×480 képpontos (VGA) felvételek készíthetők.

A fejlett MP3 zenelejátszóval felvértezett Philips 292-ben 60 MB integrált memória teljesít szolgálatot, ami szerencsére microSD kártyákkal egyszerűen bővíthető. A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) készülék GPRS kompatibilis és teljes körű SMS, EMS és MMS támogatással rendelkezik. Az USB interfészes, hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott telefonban egy 680 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor található.

A Philips 292 pontos ára egyelőre ismeretlen, de szinte biztos, hogy jelentősen elmarad a nagynevű riválisokétól.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp