Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Sony Ericsson P1i

Kütyük

Már kapható a Sony Ericsson P1i

A japán-svéd gyártó piacra dobta P1i készülékét.

A legfrissebb információk arról szólnak, hogy a Sony Ericsson az előzetes várakozásoknak megfelelően a napokban megkezdte a P1i kereskedelmi forgalmazását. A készülék elsőként nem éppen a szomszédban, hanem Hongkongban bukkant fel a kereskedések polcain. Akik az elsők közt szeretnének ilyen telefont a magukénak tudni, jobb ha felkészülnek arra, hogy a P1i-nek igen csak magas a kezdőára: a telefon 900 dolláros, vagyis mintegy 160 ezer forintos áron debütált a piacon, de ez az ár vélhetően rövid időn belül jelentős mértékben csökkenni fog.

A május elején bemutatott, 124 gramm tömegű smartphone újdonság hagyományos kialakítással rendelkezik, hossza 106 milliméter, szélessége 55 milliméter, vastagsága pedig 17 milliméter. A Sony Ericsson P1i-ben egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül pedig a GPRS-t, az UMTS-t, a Wi-Fi-t (VoIP) és a Bluetooth 2.0-át (A2DP) támogatja. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 18 napos készenéti időt, illetve 10 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A hátfalban elhelyezett digitális fényképezőgép révén maximum 3,2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a képek élességéről pedig autofókusz funkció gondoskodik. Az elkészült fotók és videók a 160 MB-os integrált memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett Memory Stick Micro (M2) menthetők el. A 2,6 colos képátlójú TFT érintőkijelző 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A speciális QWERTY billentyűzettel szerelt, Symbian OS 9.1-alapú (UIQ 3.0) Sony Ericsson P1i további fontosabb specifikációi közül említést érdemel még az infravörös port, az elektronikus levelezési kliens, az Opera 8 böngésző, a Java támogatás, a sztereó FM rádió (RDS), a névjegykártya szkenner funkció, illetve a gyári csomag részét képező, 512 MB kapacitású memóriakártya.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés