Connect with us

Elegáns szuper-vékony mobil

Kütyük

Elegáns szuper-vékony mobil

Ezúttal egy designos ultra-karcsú mobilt mutatunk be Olvasóinknak.

Az alábbi felvételeken egy hivatalosan mindeddig be nem jelentett Philips készülék látható. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon honnan származnak a kémfotónak beillő fényképek? Nos, a válasz roppant egyszerű: természetesen az amerikai FCC testülettől, melynek vizsgálatait követően szinte mindig kiszivárog néhány igen csak érdekes felvétel, aminek aztán a gyártók vagy örülnek, vagy nem.

A keresztségben Philips Xenium 9@9W nevet kapott újdonság részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, jelenleg még csak néhány információ morzsával rendelkezünk. Ezek szerint a candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású mobilban egy 176×220 pixeles felbontású TFT display teljesít szolgálatot, mely 18 bites színmélysége révén mintegy 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A hátfal jobbfelső sarkába szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 2 millió képpontos CMOS képszenzor lakik. A maximum 1.600×1.200 pixeles fotók a belső memóriában és a bővítőslotba csúsztatott microSD (TransFlash) memóriakártyákon egyaránt eltárolhatók.

A Java kompatibilis és természetesen e-mail klienssel is ellátott Philips Xenium 9@9W várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom