Connect with us

technokrata

Új kommunikátor a Vodafone-nál

Kütyük

Új kommunikátor a Vodafone-nál

A Samsung nemrégiben bejelentett SGH-i620-as készüléke hamarosan felbukkan a vörös szolgáltató kínálatában.

A Samsung SGH-i620 Vodafone-os változata fekete színt kapott, kijelzője alatt pedig ott az elmaradhatatlan Vodafone logó és felirat. A szolgáltató a telefon várható árával kapcsolatban egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Az újdonság érdekessége, hogy a szétcsúsztatható kialakítást teljes értékű QWERTY billentyűzettel párosítja. Az i620 csukott helyzetben 113 milliméter hosszú, 59 milliméter széles és 11,8 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 95 gramm. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző QVGA, azaz 320×240 pixeles felbontású, 16 bites színmélysége révén pedig mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A hátfal felső szekciójába szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők. A sötétben történő fotózást LED-vaku segíti, ezenkívül pedig egy kis tükröt is találunk az optika mellett. Az elsősorban videóhívásokhoz használatos előlapi kamera VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-i620 kapcsán említést érdemel még a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség, az 1.600 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, illetve a Bluetooth kontroller.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle