Connect with us

Krokodilbőrbe bújt Apple iPhone

Kütyük

Krokodilbőrbe bújt Apple iPhone

Frissen vásárolt iPhone-unk megfelelő védelméről mindenképpen érdemes gondoskodni.

A készülékhez vásárolhatunk néhány dolláros hordtokot, de ez minden bizonnyal kevesbé lesz elegáns, mint az alábbi fotón látható, Louis Vuitton-féle luxustok. A luxusnak azonban természetesen megkérik az árát: a legolcsóbb változat 225 dollárba (40 ezer forint) kerül, de egy jobbfajta aligátorbőr modellért már 1.120 dollárt (200 ezer forint) kell leszurkolnunk.

Az OS X operációs rendszerre épülő készülék előlapján egy gigantikus (PDA) méretű TFT kijelző kapott helyet: a 3,5 colos képátlóval rendelkező panel 320×480 képpontos felbontású és természetesen érintésérzékeny. Újdonság, hogy a kijelző annak megfelelően automatikusan változtatja az orientációját, hogy a felhasználó függőlegesen, vagy éppen vízszintesen tartja a kezében. A hátfalban helyet kapott digitális fényképezőgép modul nem túl nagy, egész pontosan 2 megapixeles felbontású, vagyis segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Apple iPhone természetesen GPRS és EDGE kompatibilis, a 3G és a HSDPA azonban sajnos hiányzik belőle. Szerencsére a Bluetooth 2.0 és a 802.11b/g kompatibilis Wi-Fi kontroller is a készülék szerves részét képezi, mint ahogy a HTML kompatibilis böngésző alkalmazás és az elektronikus levelezési kliens is. A 115 milliméter hosszú, 61 milliméter széles és 11,6 milliméter vastag újdonság egész pontosan 135 grammot nyom a mérlegen.

A készülék az USA-ban június 29. óta kapható. Különböző források úgy tudják, hogy Németországban a T-Mobile november 1-én dobja majd piacra az iPhone-t: a 8 GB-os változatért várhatóan 450 eurót (110 ezer forint) fog kérni az operátor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom