Connect with us

technokrata

GPS és Wi-Fi az új kommunikátorban

Kütyük

GPS és Wi-Fi az új kommunikátorban

A BlackBerry a nyár kellős közepén mutatta be vadonatúj készülékét.

A BlackBerry 8820 típusjelzésű újdonság a már jól ismert BlackBerry designt kapta, vagyis felül egy nagyméretű kijelző, alul pedig egy teljes értékű QWERTY billentyűzet kapott helyet rajta. A mérlegen egész pontosan 134 grammot nyomó smartphone 114 milliméter hosszú, 66 milliméter széles és 14 milliméter vastag.

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal szerelt BlackBerry 8820 sajnos sem UMTS, sem HSDPA adatátvitellel nem rendelkezik, vagyis a jövőbeli felhasználóknak be kell érniük az öregecske és nem éppen villámgyors GPRS és EDGE technológiával. Örvendetes azonban, hogy ebbe a BlackBerry-be végre már Wi-Fi is került, mely a 802.11a és 802.11b szabványokat egyaránt támogatja.

A belső memória kapacitása 64 MB, a készülék bővítőslotjába pedig miniatűr microSD (TransFlash) és microSDHC memóriakártyákat lehet behelyezni. A Bluetooth 2.0 kompatibilitás szinte már magától értetődik és jó hír, hogy ma már egy ilyen business kategóriás készülékből sem hiányzik az A2DP profil, vagyis akár sztereó Bluetooth headseteket is használhatunk vele.

A miniUSB csatlakozós és integrált GPS-es BlackBerry 8820 energiaellátásról egy 1.400 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 520 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A 65 ezer színárnyalatú TFT display 65 ezer színárnyalatú – kamera nincs a mobilban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom