Connect with us

Élőfotók: luxusmobil ágaskodó paripával – Vertu Ferrari

Kütyük

Élőfotók: luxusmobil ágaskodó paripával – Vertu Ferrari

Néhány vadonatúj fotó a Vertu egyik legexkluzívabb modelljéről.

A Vertu Ascent Ferrari 1947 Limited Edition egyértelműen a benzingőz és az autóversenyzés jegyében született. A Vertu és a Ferrari designerei által közösen tervezett készülék előlapjának alsó részén ott az a bizonyos ágaskodó paripa, a telefon hátoldalát pedig egyrészt vörös és fekete bőrbetét, másrészt pedig egy miniatűr, átlyuggatott alumínium Ferrari fékpedál díszíti.

A Vertu Ascent Ferrari 1947 Limited Edition modellből egyébként egész pontosan 1947 darab készült, természetesen kézimunkával, a Vertu angliai üzemében. A Ferrari hatvanadik születésnapjára kiadott, limitált sorozatú készülék ezekben a hetekben jelenik majd meg a boltok polcain, a várható ár egyelőre ismeretlen.

A Vertu Ascent telefonok esetében alkalmazott speciális Liquidmetal borítás egyrészt rendkívül kellemes tapintást biztosít, másrészt pedig ellenáll a kisebb-nagyobb ütéseknek és karcolásoknak. A hagyományos kialakítású Vertu újdonság 108 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 22 milliméter vastag (78 köbcentiméter) és nem kevesebb mint 170 grammot nyomn a mérlegen. A telefonkönyvben maximum 1.000 bejegyzést tárolhatunk el, ezenkívül pedig 220 naptári bejegyzés és 100 rövid szöveges üzenet is elfér a belső (nem bővíthető) memóriában.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Vertu Ascent nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 270 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A további fontosabb specifikációk közé tartozik többek közt a fejlett Yamaha audiochip, a Bluetooth kompatibilitás, a PC-s szinkronizáció, illetve az MMS és e-mail támogatás.

A Vertu Ascent Azure Edition modellről készített tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom