Connect with us

Samsung S730i: kellemes kis csúszkamobil

Kütyük

Samsung S730i: kellemes kis csúszkamobil

Letisztult vonalvezetésű középkategóriás csúszkamobil a Samsungtól.

A Samsung a jelek szerint az i-mode adatátvitelt sem kívánja elhanyagolni, hiszen a gyártó időről időre bejelent egy-egy újabb i-mode képes telefont. A legfrissebb ilyen újdonság nem más mint a Samsung SGH-S730i. A Samsung SGH-730i néven is emlegetett telefon egész pontosan 82 grammot nyom a mérlegen, összecsukott állapotban pedig 100 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 15,4 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 176×220 képpontos felbontású, TFT technológiájú display gondoskodik, mely a mai elvárásoknak megfelelően 262 ezer színárnyalat birtokosa. A digitális fényképezőgép modul optikáját nem kell félteni attól, hogy esetleg véletlenül összekarcolódik, az ugyanis alaphelyzetben rejtve van és csak szétcsúsztatáskor bukkan elő. A kamerával egyébként 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek, illetve 352×288 pixeles videók készíthetők.

A 80 MB kapacitású belső memória miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bármikor könnyen bővíthető, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az MP3 zenelejátszó alkalmazás, a Bluetooth támogatás, valamint a GPRS és EDGE adatátvitel mellett sem.

A Samsung érintőgombos újdonsága 199 eurós (49 ezer forint) ajánlott végfelhasználói áron debütál a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom