Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung S730i: kellemes kis csúszkamobil

Kütyük

Samsung S730i: kellemes kis csúszkamobil

Letisztult vonalvezetésű középkategóriás csúszkamobil a Samsungtól.

A Samsung a jelek szerint az i-mode adatátvitelt sem kívánja elhanyagolni, hiszen a gyártó időről időre bejelent egy-egy újabb i-mode képes telefont. A legfrissebb ilyen újdonság nem más mint a Samsung SGH-S730i. A Samsung SGH-730i néven is emlegetett telefon egész pontosan 82 grammot nyom a mérlegen, összecsukott állapotban pedig 100 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 15,4 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 176×220 képpontos felbontású, TFT technológiájú display gondoskodik, mely a mai elvárásoknak megfelelően 262 ezer színárnyalat birtokosa. A digitális fényképezőgép modul optikáját nem kell félteni attól, hogy esetleg véletlenül összekarcolódik, az ugyanis alaphelyzetben rejtve van és csak szétcsúsztatáskor bukkan elő. A kamerával egyébként 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek, illetve 352×288 pixeles videók készíthetők.

A 80 MB kapacitású belső memória miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bármikor könnyen bővíthető, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az MP3 zenelejátszó alkalmazás, a Bluetooth támogatás, valamint a GPRS és EDGE adatátvitel mellett sem.

A Samsung érintőgombos újdonsága 199 eurós (49 ezer forint) ajánlott végfelhasználói áron debütál a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés