Connect with us

technokrata

Itt az új Sony Ericsson PC Suite

Kütyük

Itt az új Sony Ericsson PC Suite

A Sony Ericsson kiadta népszerű PC Suite szoftverének legújabb verzióját.

Mint ismeretes, a Sony Ericsson PC Suite révén a felhasználók könnyedén szinkronizálhatják mobiltelefonjukat a személyi számítógépükkel, ezenkívül pedig különböző állományokat küldhetnek, illetve fogadhatnak a segítségével.

A most megjelent, 1.3.22-es verziószámú Sony Ericsson PC Suite for Smartphones értelemszerűen a japán-svéd gyártó okostelefon besorolású készülékeihez használható, így például a Sony Ericsson M600i-hez, a Sony Ericsson M608c-hez, a Sony Ericsson W950i-hez, a Sony Ericsson W958c-hez, a Sony Ericsson P990i-hez, a Sony Ericsson P1i-hez és a Sony Ericsson P1c-hez. Fontos, hogy a Sony Ericsson PC Suite for Smartphones teljeskörű Windows Vista kompatibilitással rendelkezik.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, néhány napja a Nokia is kiadta legújabb PC Suite szoftverét. A Nokia PC Suite legújabb (2007.07.04) változata a 6.84-es verziószámot viseli magán, és három főbb újdonsággal rendelkezik. Az egyik legfontosabb dolog, hogy a fejlesztők jelentősen javítottak a szoftver teljesítményén és stabilitásán, ezenkívül pedig említést érdemel, hogy a program immár azt is jelzi, ha új kiegészítő alkalmazások érhetők el az adott telefonokhoz, illetve lehetővé teszi az állományok és mappák PC és telefon közötti szinkronizációját.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek