Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az új Sony Ericsson PC Suite

Kütyük

Itt az új Sony Ericsson PC Suite

A Sony Ericsson kiadta népszerű PC Suite szoftverének legújabb verzióját.

Mint ismeretes, a Sony Ericsson PC Suite révén a felhasználók könnyedén szinkronizálhatják mobiltelefonjukat a személyi számítógépükkel, ezenkívül pedig különböző állományokat küldhetnek, illetve fogadhatnak a segítségével.

A most megjelent, 1.3.22-es verziószámú Sony Ericsson PC Suite for Smartphones értelemszerűen a japán-svéd gyártó okostelefon besorolású készülékeihez használható, így például a Sony Ericsson M600i-hez, a Sony Ericsson M608c-hez, a Sony Ericsson W950i-hez, a Sony Ericsson W958c-hez, a Sony Ericsson P990i-hez, a Sony Ericsson P1i-hez és a Sony Ericsson P1c-hez. Fontos, hogy a Sony Ericsson PC Suite for Smartphones teljeskörű Windows Vista kompatibilitással rendelkezik.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, néhány napja a Nokia is kiadta legújabb PC Suite szoftverét. A Nokia PC Suite legújabb (2007.07.04) változata a 6.84-es verziószámot viseli magán, és három főbb újdonsággal rendelkezik. Az egyik legfontosabb dolog, hogy a fejlesztők jelentősen javítottak a szoftver teljesítményén és stabilitásán, ezenkívül pedig említést érdemel, hogy a program immár azt is jelzi, ha új kiegészítő alkalmazások érhetők el az adott telefonokhoz, illetve lehetővé teszi az állományok és mappák PC és telefon közötti szinkronizációját.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés