Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone gyilkos csodamobil Japánból!

Kütyük

iPhone gyilkos csodamobil Japánból!

Az iPhone a sok igénytelen kínai másolat után végre igazi kihívóra találhat.

A hivatalosan idén januárban bejelentett, a kereskedelmi forgalomban (az USA-ban) pedig néhány hete felbukkant Apple iPhone első komolynak tekinthető riválisa honnan máshonnan, mint a high-tech szigetországból, Japánból származik. A keresztségben Sophia Nani nevet kapott masináról első pillantásra azt lehet hinni, hogy nem több egy egyszerű hordozható multimédiás lejátszónál, pedig a készülékben többek közt egy teljes értékű mobiltelefon is helyet kapott.

Mint ismeretes, az Apple iPhone-ban egy 3,5 colos képátlóval rendelkező érintőkijelző teljesít szolgálatot, mely 320×480 pixeles felbontással és 16 millió színárnyalattal büszkélkedhet. Nos, a Sophia Nani-nak még ezen is sikerült túltennie, hiszen ebben a készülékben egy 4,3 colos képátlójú ˝widescreen˝ display található, melynek felbontása nem kevesebb 400×800 képpont!

Az előlapon és a hátlapon egyaránt van kamera, vagyis többek közt videótelefonálni is lehet a Nani-val, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy ezek a kamerák pontosan milyen felbontásúak. Sajnos az integrált memória kapacitása is ismeretlen, az viszont már biztos, hogy a bővítőslotba miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet behelyezni.

A Windows CE operációs rendszerű, 600 MHz-es processzoros kütyüből természetesen a Wi-Fi (802.11b/g) sem hiányzik, ráadásul még digitális TV-adásokat is nézhetünk az egyelőre ismeretlen árú Sophia Nani-n.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés