Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gigant hangszórós zenemobil: Samsung E236

Kütyük

Gigant hangszórós zenemobil: Samsung E236

Kétség sem férhet hozzá, hogy ezt a mobilt a fiataloknak tervezte a Samsung.

A most bejelentett Samsung SGH-E236 designját egyértelműen az a nagyméretű hangszóró határozza meg, mely a felhajtható fedlap alsó részén kapott helyet. A gyártó szerint meglepően nagy hangerőre képes hangszóró felett ott a már szinte elmaradhatatlan zenei kezelőfelület, a maga három dedikált gombjával, efelett pedig egy OLED technológiájú, 80×48 pixeles felbontású kiegészítő kijelző teljesít szolgálatot.

A belül található fő display már TFT technológiára építkezik és 1,9 colos képátlón 128×160 képpontot vonultat fel. Az integrált digitális fényképezőgép minőségétől minden bizonnyal nem fogunk hanyatt esni, lévén, hogy segítségével mindössze 640×480 pixeles (VGA) felbontásban fotózhatunk.

Mind fotózás, mind zenelejátszás tekintetében jó hír, hogy az alig 8 MB-os belső memória egyszerűen bővíthető – microSD (TransFlash) memóriakártyákkal. A 90 gramm tömegű telefon alaphelyzetben egyébként mindössze 88,7 milliméter hosszú, 44,9 milliméter széles és 17 milliméter vastag. A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 5 órás beszélgetési időt, illetve 220 órás készenléti időt képes biztosítani.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Bluetooth-képes Samsung SGH-E236 hazánkban is kapható lesz-e.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés