Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akár 100 megabit a társasházakba

Kütyük

Akár 100 megabit a társasházakba

A TigerAccess Extended Ethernet VDSL2 nagy sebességű kapcsolatot biztosít, akár telefonvonalon keresztül.

Az SMC Networks bemutatta új VDSL2 termékcsaládját, mellyel olyan többegységes közösségek, mint társasházak, irodaházak vagy akár hotelek, telefonvonalon keresztül is nagy sebességű kapcsolathoz juthatnak (POTS). Az új hálózati megoldásnak köszönhetően a normál VDSL által képviselt 15 Mbps többszörösével – azaz akár 100 Mbps sebességgel tölthetünk fel vagy le adatokat.

A TigerAccess Extended Ethernet VDSL2 megoldás az SMC7816M/VSW switch-ét és az SMC7800A/VCP CPE VDSL2 Modemét foglalja magában, így az előddel ellentétben a felhasználók olyan Triple Play szolgáltatásokat is élvezhetnek egyszerre, mint a HD tévézés vagy VoIP telefonálás. A CPE modem bármely 10/100 Mbps hálózati interfésszel ellátott PC-hez vagy laptophoz csatlakoztatható. Ugyanilyen egyszerűen, elosztó vagy filterek nélkül csatlakoztathatóak a telefon- ill. faxkészülékek az SMC CPE telefonportján keresztül. Továbbá, mivel a VDSL2 kapcsolat Ethernet felépítésű, ezért komplex szoftverkonfigurációra sincs szükség.

A CPE modem az SMC Extended Ethernet VDSL2 switch-ével közösen nagy sebességű hang– és adatforgalmat biztosít telefonvonalon keresztül is. Az SMC7816M/VSW VDSL2 switch beépített VDSL2 elosztóval rendelkezik, így irányítja az ISP és telefonszolgáltatótól kapott adat és telefonjeleket. Egyszerre akár 16 VDSL vonalat is támogat, segítve ezzel, hogy egy épületen belül akár többen is csatlakozhatnak a hálózathoz.

A TigerAccess SMC7800A/VCP Extended Ethernet CPE VDSL2 Modem 99,99 eurós, az SMC7816M/VSW VDSL2 switch pedig 1999,99 eurós áron kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés