Connect with us

Hirdetés

technokrata

Videó: döbbenetes 3D grafika kerül a Nokiákba!

Kütyük

Videó: döbbenetes 3D grafika kerül a Nokiákba!

Most egy kicsit belekukkanthatunk abba, hogy milyenek lesznek a következő generációs Nokia játékok.

A Nokia a közeljövőben újfent kiemelt figyelmet kíván szentelni a mobil játéknak. Amennyiben hihetünk a pletykáknak 2007 végén, 2008 elején érkeznek majd a közelmúltban vegyes fogadtatásra talált N-Gage mobil játékgépek utódjai. Tudni lehet, hogy a játékfejlesztő mamutcégek közül elsőként az Electronic Arts és a Gameloft fog újgenerációs N-Gage alkalmazásokat készíteni.

Napvilágot látott egy a lentebbi linken elérhető videó, mely azt hivatott demonstrálni, hogy milyen komoly potenciál rejlik az újgenerációs Nokia játékgépekben. A videóban többek közt a Fifa 07, a System Rush Evolution, a Creatures of the Deep, az Asphalt 3 Street Rules, a Space Impact és a Mile High Pinball játékok remek 3D grafikájára vethetünk néhány pillantást.

Fontos, hogy az újgenerációs N-Gage tulajdonképpen nem egyetlen konkrét készülék, hanem sokkal inkább egy mobil játékra kihegyezett új platform, mely a magasabb kategóriás S60 okostelefonokon lesz elérhető. Nem csak maga a platform, hanem például a szoftverek beszerzési módja is teljesen át fog alakulni, hiszen a jövőben már nem MMC memóriakártyákon lehet majd hozzájutni a játékokhoz, hanem e helyett egyszerűen le kell majd tölteni őket a világhálóról.

Minden jel arra mutat, hogy az új N-Gage masinák a korábbiaktól eltérő módon nem a mobiltelefonok és játékgépek erőszakos összeházasításából jönnek létre, hanem sokkal inkább olyan nagy tudású okostelefonok lesznek, melyek extra szolgáltatásként kiváló játékélménnyel kecsegtetnek. Magyarul az új Nokia gaming telefonok nem kívánnak versenyre kelni a Nintendo DS, vagy éppen Sony PSP készülékekkel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés