Connect with us

technokrata

Divatos csúszka zenemobil – olcsón

Kütyük

Divatos csúszka zenemobil – olcsón

Megérkezett az Alcatel legfrissebb újdonsága.

A gyártó munkatársai bejelentették, hogy a napokban világszerte megjelenik a piacon az Alcatel OT-C825 típusjelzésű mobiltelefon. A szétcsúsztatható kialakítású készülék bőrhatású, barnaszínű borítást kapott, alaphelyzetben pedig 96 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 18 milliméter vastag.

Említést érdemel, hogy a felcsúsztatható fedlapon nem csak a szokásos navigációs gomb és a fontosabb kezelőszervek találhatók meg, hanem három dedikált zenegomb is, melyek segítségével a zenei funkciók a telefon csukott állapotában is könnyedén elérhetők. Az MP3, AAC, illetve AAC+ formátumú digitális muzsikák microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el. A gyári csomagban fellelhető 128 MB-os kártyán ugyan csak 50 szám fér el, de a gyártó szerint egy 2 GB-os kártyán akár már 800 dal is eltárolható. Az integrált memória egyébként csak 10 MB kapacitású.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú TFT display gondoskodik, no és persze a fényképezőgép sem hiányozhat az új Alcatelből. A CMOS szenzoros kamera révén 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) fotók és QCIF videófelvételek készíthetők. Érdekesség, hogy a telefon kamerája többek közt webkameraként is használható.

A 99 gramm tömegű, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Alcatel OT-C825-ben ezenkívül GPRS, Bluetooth 2.0 és USB 2.0 adatátviteli technológia is helyet kapott. A telefon előfizetés nélküli ára 180 euró, vagyis mintegy 44 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle