Connect with us

Beköltözik az iroda a Motorola Z8-ba

Kütyük

Beköltözik az iroda a Motorola Z8-ba

Fejlett irodai alkalmazások a Motorola új üdvöskéjére.

A Quickoffice cég munkatársai bejelentették, hogy mostantól elérhető a Quickoffice alkalmazás 4-es verziójának speciálisan a Motorola Z8-as telefonra kifejlesztett változata.

Az alkalmazáscsomag segítségével immár a Z8-ason is minden további nélkül kezelhetünk különböző Word dokumentumokat, Excel táblázatokat, illetve PowerPoint előadásokat. A Symbian operációs rendszerre kifejlesztett szoftver letölthető a közvetlenül a Quickoffice weboldaláról – ára 19,95 dollár, vagyis mintegy 3.500 forint.

Motorola Z8
A MotoRIZR Z8 egyedi szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik: a ˝kick slider˝ mechanizmus lényege, hogy a telefon hátoldala nem sík, hanem enyhén görbített formájú, így nyitott állapotban a kijelző enyhén meg van döntve a felhasználó felé.

A Z8 nem hagyományos mobil, hanem okostelefon besorolású: a készüléken Symbian 9.2 operációs rendszer, illetve a legújabb UIQ 3.1 felhasználói interfész kapott helyet. A 15,3 milliméter vastag telefonban egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT LCD lapul, mely több mint 16 millió színárnyalatú és 2,2 colos képátlójú (35×50 milliméter).

Jó szokásához híven a Motorola ezúttal sem feledkezett meg a villámgyors adatátviteli technológiákról, vagyis a 3G-ről és a 3,5G-ről. A Z8-ba került HSDPA kontroller révén akár 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető!

A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera nyolcszoros digitális zoommal és LED-segédfénnyel, valamint videófelvevő képességgel van felvértezve, a 90 MB-os belső memória pedig 4 GB-ig bővíthető, természetesen microSD memóriakártyák révén.

A sztereó Bluetooth-képes (A2DP) Motorola RIZR Z8 telefonhoz memóriakártyán lehet majd megvásárolni a legújabb filmeket, első körben az Universal Pictures, majd pedig a Sony Pictures és a Warner Brothers kínálatából.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom