Connect with us

technokrata

T-Mobile myFaves: ingyen hívhatjuk az ismerősöket!

Kütyük

T-Mobile myFaves: ingyen hívhatjuk az ismerősöket!

A T-Mobile érdekes új szolgáltatást indít.

A T-Mobile myFaves névre keresztelt szolgáltatás az Egyesült Államokban már régóta közkedvelt, Európában viszont egyelőre még ismeretlen. A német T-Mobile azonban most jelentette be, hogy hamarosan beindítja a myFaves-t. A szolgáltatás részletei és tarifái egyelőre ismeretlenek – ezzel kapcsolatban vélhetően az IFA-n tudhatunk majd meg többet.


Ahogy arról már beszámoltunk, a magenta színű szolgáltató komoly erőkkel képviselteti majd magát az IFA-n. Az idei IFA (International FunkAusstellung) szakkiállítást augusztus 31. és szeptember 5. között rendezik meg Berlinben, és a T-Mobile standján többek közt vélhetően a myFaves is kipróbálható lesz.

Sok mindenről ejtettünk már szót eddig, csak éppen azt nem tisztáztuk, hogy pontosan mit is takar ez a myFaves. A dolgot valahogy úgy kell elképzelnünk, hogy a mobiltelefonunk kijelzőjén megjelenik az általunk előre definiált öt legjobb barátunk, rokonunk, vagy ismerősünk fotója, akikkel minden korábbinál egyszerűbben léphetünk kapcsolatba, akár SMS, akár chat, vagy akár telefonhívás révén.

A személyre szabható felülettel rendelkező myFaves az Egyesült Államokban teljesen ingyenes hívásokat tesz lehetővé, bármely mobil, vagy vezetékes irányba – ennek havidíja 40 dollár (7.100 forint). Aki az ismerőseivel SMS-ezni is ingyen szeretne, annak csupán egy 5 dolláros (900 forint) extra havidíjat kell kifizetnie. A myFaves-be foglalt személyeket havonta egyszer lehet lecserélni.

A T-Mobile egyébként abból a megfontolásból indította a myFaves-t, mely szerint a mobilosok az esetek 65 százalékában szinte mindig ugyanazt az 5 számot szokták tárcsázni. Kíváncsian várjuk, hogy a hazai T-Mobile mikor veszi át a myFaves-t.

Emlékezetes, hogy a magyar T-Mobile májusban vezette be némileg hasonló kedvezményét, a Friends-et. A Domino Friends kedvezmény 5 darab, a T-Mobile magyarországi hálózatán belüli hívószám hívására biztosít az előfizető Domino díjcsomagja szerinti díjakból 50 százalék kedvezményt. A kedvezmény időszaki díja 30 napra: 990 forint. A kedvezménybe 5 hívószám eléréséig szabadon vonhatóak be a hívószámok, ezt követően a kedvezménybe bevont hívószámok körében módosításra a Domino egyenlegre történő feltöltésenként egy alkalommal és egy szám vonatkozásában van lehetőség.

A Domino Friends kedvezmény a Domino díjszabásban szereplő összes díjcsomaghoz igényelhető. A kedvezmény a 1777-es számon elérhető Domino központon keresztül kapcsolható be, ahol lehetőség van megadni a kedvezménybe bevonandó számokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek