Connect with us

technokrata

Pannon: a legfrissebb változások

Kütyük

Pannon: a legfrissebb változások

Lássuk, hogy milyen változásokra számíthatunk a Pannon háza táján!

A Pannon tájékoztatja előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2007. augusztus 13-ától az alábbiak szerint módosulnak.

1. Az ÁSZF Törzsszöveg (Üzletszabályzat) 4.3.2.2. B pontja az alábbiak szerint módosul:
A szolgáltató vizsgálatának eredménye alapján, a szolgáltató jogosult a szolgáltatás igénybevételét vagyoni biztosíték (például óvadék, bankgarancia, kezesség, előleg, átírás stb., együttesen a továbbiakban: biztosíték) adásához, illetve a szükséges információk, igazoló okmányok benyújtásához kötni. Amennyiben az előfizető felszólítás ellenére sem nyújt biztosítékot, úgy a biztosíték adásáig, amennyiben a vizsgálat eredménye értelmében az általa megadott szerződésben rögzített adatok hibásak, úgy pedig a szükséges információk, igazoló okmányok benyújtásáig a szolgáltató a szolgáltatást az Eht. 136. § (4) bekezdése alapján szünetelteti. A szolgáltató erről értesíti az előfizetőt.

2. Az ÁSZF Törzsszöveg (Üzletszabályzat) 14.4. II. pontja az alábbiak szerint módosul:
MMS
Az MMS lehetővé teszi a maximum 300 KB méretű multimédiás üzenetek küldését, illetve fogadását arra alkalmas mobiltelefon készülék segítségével. Az üzenetek képet, hangot, videót és szöveget is tartalmazhatnak.
MMS STUDIO
Az MMS Studio lehetővé teszi maximum 300 KB méretű multimédiás üzenetek küldését, fogadását, illetve tárolását a szolgáltatás internetes felületén keresztül (https://www.mmsstudio.hu). Az üzenetek képet és szöveget is tartalmazhatnak. Amennyiben az előfizetőnek új MMS üzenete érkezik az MMS Studioba, a szolgáltató erről rövid szöveges üzenetben küld tájékoztatást.

Az új MMS üzenetek az ˝Üzenetek˝ mappába érkeznek, melynek maximális mérete 1 MB lehet, az ide érkező üzenetek érvényességi ideje korlátlan. Az új üzenetek elmenthetők a ˝Saját mappá˝-ba is, melynek maximális mérete 3 MB. A ˝Saját mappá˝-ban tárolt üzenetek érvényességi ideje korlátlan.

Üzenetek fogadása
MMS-képes telefonnal: Amennyiben az előfizető rendelkezik MMS és MMS Studio szolgáltatással, illetve MMS-képes telefonnal is, telefonján lévő üzeneteit eltárolhatja személyes MMS Studiojába. Igénybevétel módja: az üzenetet tovább kell küldenie a 1746-os rövid hívószámra, és az üzenet a ˝Saját mappá˝-ban tárolódik.

MMS-képes telefon nélkül:
Amennyiben az előfizető nem rendelkezik MMS-képes telefonnal, de rendelkezik MMS Studio szolgáltatással, az MMS Studio internetes felületén fogadhatja az MMS-eket. Az üzenetek az ˝Üzenetek˝ mappában tárolódnak. A Studioból elküldött üzenetek címzetteinek maximális száma 20. Ettől több címzett esetén egyetlen címzetthez sem kerül kézbesítésre az üzenet. Amennyiben több azonos címzett tartalmaz az üzenet, akkor az annyiszor kerül elküldésre, ahányszor az a címzettek között szerepel.

3. A Díjszabás az igénybevételi díjat utólag fizető szolgáltatáshoz (ÁSZF 1. sz. melléklete) 8.2.16. pontja; valamint a Díjszabás az igénybevételi díjat előre fizető szolgáltatáshoz (ÁSZF 1. sz. melléklete) 7.13. pontja, az alábbiakkal egészül ki:
A 1777-es rövid hívószámra történő SMS-küldés díjmentes. A 1777-re küldött SMS-sel a tartalomszolgáltató által elérhetővé tett WAP-oldal linkje kerül megküldésre az előfizető részére. Az ilyen módon elérhetővé vált linket, valamint a WAP-ot az előfizető az általános szabályok szerint tudja használni és az ott feltüntetett feltételek és díjak szerint tölthet le tartalmat.

4. A Díjszabás az igénybevételi díjat utólag fizető szolgáltatáshoz (ÁSZF 1. sz. melléklete) 12.7. pontja (PartnerRégió szolgáltatás) az alábbiakkal egészül ki:
A PartnerRégió szolgáltatás, illetve a kedvezmény az Autóskártya, Balance, Djuice számlás, Horizont Bónusz, Horizont Extra, Horizont Perfekt, Horizont Plusz, Minimum, Momentum, Optimum, Partner, Szervezetek, Topáz Klub, Üzleti 1, Üzleti 2, Üzleti 2 ˝B˝, Üzleti Fókusz, Üzleti Klub, Üzleti Komfort, Üzleti Komfort Plusz, Üzleti Partner, Üzleti Partner Plusz, Üzleti Standard Plusz, Üzleti Alap, Üzleti Pro 1, Üzleti Pro 3 és Üzleti Pro 8 tarifacsomaggal vehető igénybe.

5. Az ÁSZF 2. sz. mellékletének I. pontjának 1/b pontja az alábbiakkal egészül ki:
A felsorolt adatok kezelésének célja:
-az előfizető azonosítása, az előfizetővel való kapcsolattartás,
-az előfizető azonosító adatai valódiságának ellenőrzése,
-az előfizető hitelképességének vizsgálata,
-számlázás és a szolgáltatás díjának beszedése;
-az Eht. 158. §-ában meghatározott közös adatállomány működtetése.

A módosításokat tartalmazó Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon bemutatótermeiben és honlapján 2007. július 13-ától az előfizetők rendelkezésére áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom