Connect with us

technokrata

Kicsi, gyors, minden tud: megjelent a legújabb uTorrent

Kütyük

Kicsi, gyors, minden tud: megjelent a legújabb uTorrent

Letölthető a Bittorrent file-csere kliensek egyik legnépszerűbb változatának legfrissebb kiadása.

Ugyan tavaly decemberben elvesztette függetlenségét az alkalmazás (a Bittorrent Inc. felvásárolta szőröstül-bőröstül), a fejlesztése ennek ellenére nem állt le. Igaz, nagy változások nem voltak mostanában a kliens háza táján, ám a minap megjelent a legújabb, 1.7-es kiadás friss változata (letöltés itt). A mindössze 218 KB-os méretű kliens továbbra is igen kis erőforrásigénnyel rendelkezik, annak ellenére, hogy számos kényelmi funkciót (le- és feltöltési sávszélesség szabályzása, IP-szűrés, RSS, részletes .torrent információk stb.) integráltak bele.

Az új változatban kijavították azt a hibát, ami szoftverösszeomlást okozott nagyszámú (száznál több) állományt tartalmazó mappa megnyitásakor, torrent hozzáadásánál. Emellett apróbb változtatások érték a menüelrendezést, valamint a szoftver ikonja is változott (48×48 pixelesre).

A C++-ban írt alkalmazás rajongói tábora jelenleg több (tíz)milliós nagyságra rúg; a Bittorrent file-megosztó szoftver felhasználóival együtt több mint 135 milliónyi internetező használja az alkalmazásokat. Ezt a közösséget nyugtatta meg Ludvig Strigeus, a µTorrent fejlesztője, aki a szoftver eladásakor a következőket nyilatkozta: „A DRM funkció a tartalmakban és a médialejátszókban jelenik meg, közvetlenül nem érinti a tartalomterjesztő eszközöket.”

Az 1.7 Build 3341-es változat letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp