Connect with us

technokrata

Nokia: Hello Kitty szupermobilok!

Kütyük

Nokia: Hello Kitty szupermobilok!

A Nokia üzleti telefonjai a jelek szerint veszítenek komolyságukból?

A mellékelt felvételen három vadonatúj, business kategóriás Nokia készülék látható, egész konkrétan a Nokia E61i, a Nokia E65 és a Nokia E90 kommunikátor. Minden bizonnyal Olvasóinknak is feltűnt, hogy ezek a speciális modellek igen csak feminin színvilágot kaptak, sőt még egy aranyos kiscica is felfedezhető rajtuk.

Nos kérem szépen, van szerencsém bejelenteni, hogy ezek az új telefonok a Nokia E-Series Hello Kitty! Edition termékcsalád első tagjai! Aki esetleg nem ismerné Hello Kitty-t, röviden csak annyit, hogy ez egy 1974-ben született japán mesefigura, mely egy a bal fülében masnit viselő, fehér macskát ábrázol.

A történet szépséghibája csupán annyi, hogy a Nokia E-Series Hello Kitty! Edition termékcsalád a valóságban bizony nem létezik! Történt ugyanis, hogy egy lelkes Photoshop felhasználó megelégelte, hogy egyes amatőr Photoshop júzerek a fél világot beetették a csupán fantázia szintjén létező, fekete Nokia N95 8 GB telefon kamufotóival, majd pedig elkészített néhány hasonló kitalált mobilt és várta a hatást. A hatás pedig nem maradt el, ugyanis több online portál is valós hírként közölte le a Nokia E-Series Hello Kitty! Edition telefonok bemutatkozását. Hogy mik vannak…Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom