Connect with us

technokrata

Kémkedésre használható Sony Ericsson mobil

Kütyük

Kémkedésre használható Sony Ericsson mobil

Mi mindenre nem jó egy Sony Ericsson készülék…

A nem éppen mai darabnak számító Sony Ericsson K700i-ből elkészült egy kifejezetten kémkedésre és információszerzésre szánt, speciális változat. A Sony Ericsson K700i Spyphone tulajdonképpen nem más, mint egy hétköznapi K700i készülék, teletömve különböző rejtett kémprogramokkal.

A felhasználónak nincs más dolga, mint a megfigyelni kívánt személynek odaadni a telefont, mely azt követően nem csak az emberke telefonos beszélgetéseit, hanem azokat a beszélgetéseket is továbbítja a kémnek, melyek a telefon közelében, például egy szobában zajlanak le. A kémtelefon ezenkívül a segítségével küldött és fogadott szöveges üzeneteket is továbbítja a gazdájának, valamint az aktuális tartózkodási helyéről, illetve egy esetleges SIM kártya cseréről is értesítést küld.

A Sony Ericsson K700i Spyphone ára 140 font (50 ezer forint), ami abszolút kedvezőnek mondható, hiszen például egy hasonló kémfunkciókkal rendelkező Nokia N95 Spyphone nem kevesebb mint 2.700 fontba, vagyis mintegy 1 millió forintba kerül. Kémkedési célokra pedig legalább olyan jó egy filléres K700i, mint egy drága N95!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom