Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémkedésre használható Sony Ericsson mobil

Kütyük

Kémkedésre használható Sony Ericsson mobil

Mi mindenre nem jó egy Sony Ericsson készülék…

A nem éppen mai darabnak számító Sony Ericsson K700i-ből elkészült egy kifejezetten kémkedésre és információszerzésre szánt, speciális változat. A Sony Ericsson K700i Spyphone tulajdonképpen nem más, mint egy hétköznapi K700i készülék, teletömve különböző rejtett kémprogramokkal.

A felhasználónak nincs más dolga, mint a megfigyelni kívánt személynek odaadni a telefont, mely azt követően nem csak az emberke telefonos beszélgetéseit, hanem azokat a beszélgetéseket is továbbítja a kémnek, melyek a telefon közelében, például egy szobában zajlanak le. A kémtelefon ezenkívül a segítségével küldött és fogadott szöveges üzeneteket is továbbítja a gazdájának, valamint az aktuális tartózkodási helyéről, illetve egy esetleges SIM kártya cseréről is értesítést küld.

A Sony Ericsson K700i Spyphone ára 140 font (50 ezer forint), ami abszolút kedvezőnek mondható, hiszen például egy hasonló kémfunkciókkal rendelkező Nokia N95 Spyphone nem kevesebb mint 2.700 fontba, vagyis mintegy 1 millió forintba kerül. Kémkedési célokra pedig legalább olyan jó egy filléres K700i, mint egy drága N95!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés