Connect with us

Szenzációs kémfotók: a titkos Nokia N99!?

Kütyük

Szenzációs kémfotók: a titkos Nokia N99!?

Felbukkant néhány fénykép egy hivatalosan egyelőre még be nem jelentett Nokia újdonságról.

Az alábbi, sajnos nem túl jó minőségű felvételeken látható masina bal-felső sarkában kapott helyet a típusjelzés, mely ugyan nehezen olvasható ki, de minden valószínűség szerint N99-et jelöl. Abban egyébként egyelőre csak reménykedhetünk, hogy nem egy újabb Photoshop trükkhöz van szerencsénk…

A külső megjelenés tekintetében leginkább a közelmúltban debütált Nokia N800 internet tablet masinához hasonlítható, egyelőre meglehetősen titokzatos készülék specifikációit jelenleg még sűrű homály fedi. Az viszont teljesen egyértelmű, hogy a Nokia újdonsága szétcsúsztatható kialakítást kapott: a szétcsúsztatást követően előbukkan egy teljes értékű QWERTY billentyűzet, melynek baloldalán egy ötirányú navigációs gomb kapott helyet.

A hátlapján Nokia Nseries matricát, előlapján pedig kamerát viselő készülék feltételezések szerint egyébként nem tartalmaz magában mobiltelefont, vagyis ezúttal egy leginkább internetezésre és multimédiás felhasználásra szánt új Nokia kütyühöz van szerencsénk. Amennyiben sikerül megtudnunk néhány újabb részletet, mindenképpen vissza fogunk még térni a témára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom