Connect with us

Ebben a mobilban minden benne van!

Kütyük

Ebben a mobilban minden benne van!

A tajvani HTC legfrissebb fejlesztése igen csak érdekesnek ígérkezik.

A HTC Omni fejlesztési kódnevű masina a HTC Universal utódjának tekinthető. A legújabb Windows Mobile 6 operációs rendszert futtató készülék csukott állapotban 130 milliméter hosszú, 81 milliméter széles és 16 milliméter vastag, tömege azonban egyelőre még ismeretlen.

A rendkívül elegáns megjelenésű, tükröződő felületű HTC Omni-ban egy 384 MHz-es órajelű mikroprocesszor teljesít szolgálatot, mely egyrészt 256 MB ROM, másrészt 128 MB RAM memória társaságát élvezi, a bővítőslotba pedig microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet bedugni.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság szinte az összes ismert és elterjedt vezeték nélküli adatátviteli technológiát támogatja, így például van benne GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, Wi-Fi (802.11b/g) és Bluetooth 2.0. A 20 csatornás GPS-vevő tulajdonképpen már csak hab a tortán!

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 800×480 pixeles felbontású, 262 ezer színárnyalatú TFT kijelző gondoskodik. Szólnunk kell továbbá a teljes értékű QWERTY billentyűzetről, a 3,1 megapixeles fő fényképezőgépről, illetve a VGA felbontású kiegészítő kameráról (videóhívás).

A miniUSB csatlakozós HTC Omni hivatalos bejelentésének időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom