Connect with us

Vörösben sem rossz: LG Shine

Kütyük

Vörösben sem rossz: LG Shine

Elkészült a ˝legcsillogóbb˝ mobil új kiadása.

Az LG úgy döntött, hogy elkészíti a népszerű Shine készülék új verzióját. Az LG Shine Red Edition egyedül abban különbözik az alapmodelltől, hogy nem ezüst-, hanem vörös színű borítást kapott. Emlékezetes, hogy a Shine-ból korábban már egy arany változat is készült.

Az új készülék rozsdamentes acélból készült külsővel rendelkezik, mely egyrészt ellenáll a kisebb-nagyobb külső behatásoknak, másrészt pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A szupervékony mobil külsején található kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a készüléket.

Az LG KE970 típusjelzésű, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék hátlapjában egy 2 megapixeles felbontású, integrált vakus digitális fényképezőgép modul lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fényképek készíthetők, de természetesen a videókamkorder funkció sem hiányzik a telefonból. Érdekesség, hogy az optika Schneider-Kreuznach gyártmányú.

Egyedi megoldás, hogy a fedlapon a megszokott ötirányú navigomb helyett ezúttal egy speciális navigációs tekerőtárcsa gombot helyeztek el a fejlesztők. A billentyűzet egyébként elegáns kék háttérvilágítást kapott. A belső memória kapacitása 50 MB, ezenkívül pedig microSD memóriakártyákat is kezel a készülék.

A mindössze 13,8 milliméter vastag sliderphone 2,2 colos képátlójú TFT kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom