Connect with us

technokrata

Spéci N95 potom áron: lézer pointer + 6 hangszóró!

Kütyük

Spéci N95 potom áron: lézer pointer + 6 hangszóró!

Kétség sem férhet hozzá, hogy ilyen N95-öst eddig még nem pipáltunk.

A tavaly ősszel bejelentett Nokia N95 idén tavasszal jelent meg a kereskedelmi forgalomban, az azóta eltelt időkben pedig már nem is egy N95 koppintás látott napvilágot Kínában. Az alábbiakban bemutatandó, egyszerűen csak N95 típusjelzésű hamisítvány azonban mind közül talán a legérdekesebb!

A kínai csodamobil az eredeti N95-től eltérően nem szétcsúsztatható, hanem candybar (hagyományos) kialakítású, TFT kijelzője pedig nem 2,6 colos, hanem egész pontosan 3 colos képátlóval rendelkezik, no és persze a kínai elvárásoknak megfelelően érintésérzékeny. Az LCD egyébként 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A telefon érdekessége, hogy felső élében egy lézer pointert is elhelyeztek a fejlesztők, valamint nem elhanyagolható szempont, hogy a készülék oldalain egy-egy, hátlapján pedig további négy hangszóró teljesít szolgálatot, vagyis összesen hat hangkeltő gondoskodik a ˝surround feeling˝-ről.

A kamera nem valami nagy szám, hiszen 2 megapixeles felbontása jelentősen elmarad a Nokia N95-féle 5 megapixeles, Carl Zeiss optikás fényképezőgéptől. A 108 gramm tömegű és 118x58x18,6 milliméter méretű kínai N95 kapcsán szólnunk kell még a microSD támogatásról, a sztereó FM rádióról, valamint a Bluetooth kontrollerről.

Az 1.800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátoros készülék ára átszámítva mindössze 30 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom