Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W660i Pink Edition

Kütyük

Sony Ericsson W660i Pink Edition

Megérkezett a Sony Ericsson egyik legfrissebb zenemobiljának új kiadása.

A keresztségben Sony Ericsson W660i Pink Edition nevet kapott készüléket könnyen kikövetkeztethető módon a híres énekesnő, Pink ihlette, és elsősorban a hátlap, illetve a gyárilag telepített multimédiás tartalmak tekintetében különbözik a ˝mezei˝ W660i modellektől.

Sony Ericsson W660i
A hagyományos kialakítással rendelkező újdonság 102 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 14,5 milliméter vastag, miközben a mérlegen egész pontosan 93 grammot nyom.

A TFT technológiára építkező, 2 colos képátlóval rendelkező folyadékkristályos kijelző 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátfalba integrált digitális fényképezőgép modul sajnos nem kapott elhúzható lencsevédőt, ezenkívül pedig az autofókusz is hiányzik belőle. A készülék segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fényképek készíthetők, a digitális zoom 2,5x-es nagyításra képes.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson W660i a mai elvárásoknak megfelelően UMTS kompatibilis, és segítségével akár 3G videóhívások is lebonyolíthatók. A kiegészítő kamera az LCD felett baloldalt kapott helyet.

Az egy feltöltéssel maximum 25 órás zenelejátszásra alkalmas készülék gyári csomagjában egy 512 MB kapacitású Memory Stick Micro (M2) memóriakártya (maximum 1 GB), valamint egy HPM-70 típusjelzésű sztereó headset lapul. A Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis W660i kapcsán említést érdemel még a Java támogatás, az RSS olvasó, a sztereó FM rádió, a TrackID szolgáltatás, valamint az USB 2.0 adatátviteli technológia.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom