Connect with us

technokrata

Kívül-belül megújult a Jobinfo.hu

Kütyük

Kívül-belül megújult a Jobinfo.hu

Új szolgáltatások a HR szakembereknek és az álláskeresőknek.

Megújult Magyarország legtöbb pozícióját egy helyen megjelentető állásszemléző oldala, a Jobinfo.hu. A naponta száznál is több új állást kínáló Jobinfo.hu mostantól nagyobb rálátást biztosít mind a munkaerő-, mind az oktatási-továbbképzési piacra. Az oldalba integrált, korábban önállóan működő Képzésinfo.hu olyan linkgyűjtemény, amely az MBA képzésektől a nyelvtanfolyamokon keresztül akár az autósiskolákig egy helyen mutatja be az oktatási intézmények kínálatát. „Szintén a nagyobb tájékozottságot segíti majd az oldalunkon elhelyezett bérkalkulátor is, amelynek segítségével bárki kiszámolhatja az általa elképzelt bér adóterheit, és az azután járó munkáltatói költségeket” – mondta el Kristók Balázs, a Hírek Média KKV üzletágának igazgatója. Emellett a rendszeresen frissülő szakcikkek hasznos tanácsokat adnak a megfelelő önéletrajz összeállításához és az állásinterjúkon való viselkedéshez, de az álláskeresők értesülhetnek a munkaerőpiacot érintő legújabb jogszabályi vagy szakpolitikai változásokról is.

Mostantól online toborzás
Az álláskeresők és a HR szakemberek számára egyaránt könnyebbséget jelent, hogy a Jobinfo.hu mostantól lehetőséget ad önéletrajzok feltöltésére. „A bővített regisztrációs formula segít abban, hogy a CV esetleges formai gyengeségei ne rontsák a pályázók esélyeit” – hangsúlyozta Kristók Balázs. A szakember hozzátette, az egységes formátum ugyanakkor az állásportál szolgáltatásait használó munkaközvetítőket is segíti. A Jobinfo.hu a beérkező önéletrajzokból ugyanis olyan több ezres adatbázist épít, aminek speciális keresőfelületén keresztül a HR szakemberek könnyedén megtalálhatják a számukra megfelelő pályázót.

A megújuló tartalomhoz megújuló designt is illesztettek az állásportál munkatársai.
„A fejlesztés, nem csak a Jobinfo.hu oldalt érinti, a hozzá kapcsolódó hírlevél is új külsőt kapott” – mutatott rá Kristók Balázs, aki szerint az új arculat mindenben igazodik a kor elvárásaihoz, és megkönnyíti a szolgáltatások használatát is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

önmagát fertőtlenítő kilincs
Mate 20 X

SmartPhone

Megérkezett a Huawei első 5G-s okostelefonja

2019. október 19. szombat
wifi 6

Kütyük

Megérkezett a Wifi 6, amely kisimítja ráncainkat

2019. október 17. csütörtök
nokia android frissítés hmd global

SmartPhone

Megkezdődött a Nokia okostelefonok android frissítése

2019. október 16. szerda

Dotkom