Connect with us

technokrata

iPhone Nano: ez is ütős lesz!

Kütyük

iPhone Nano: ez is ütős lesz!

Készülőben az Apple második mobiltelefonja!?

A JP Morgan egyik legfrissebb jelentéséből kiderül, hogy az Apple az idei esztendő negyedik negyedévben várhatóan egy újabb iPhone készülékkel fog előrukkolni. Ez az új modell előreláthatólag olcsóbb és egyben jelentősen kisebb méretű lesz a jelenlegi iPhone-nál, és minden valószínűség szerint a vállalat iPod Nano hordozható zenelejátszójához lesz hasonlatos.

Emlékezetes, hogy az Apple július 5-én védetett le egy új találmányt, mely tulajdonképpen egy iPod Nano és egy hagyományos mobiltelefon ötvözetének tekinthető multifunkciós készülék. Az Apple munkatársai nem meglepő módon egyelőre nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

A vállalat az Egyesült Államokban június 29-én dobta piacra a januárban bejelentett Apple iPhone-t, melynek óriási sikeréről talán elég csak annyit elmondani, hogy már az első hétvégén több mint 700 ezer darabot adtak el belőle az Apple és AT&T kereskedésekben.

Az iPhone kiviteltől (4-8 GB) függően 499 dollárba (92 ezer forint), illetve 599 dollárba (110 ezer forint) kerül. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a jelenleg még fejlesztés alatt álló iPhone nano ára nem fogja meghaladni a 300 dollárt, vagyis feltehetően még szélesebb vásárlóréteg számára lesz elérhető, mint az eredeti iPhone. Az iPhone Európában egyébként valamikor az év végén jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom