Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brutál olcsó Sony Ericsson mobilok

Kütyük

Brutál olcsó Sony Ericsson mobilok

A Sony Ericsson megelégelte a Nokia low-end piaci dominanciáját, és hamarosan komoly offenzívát fog indítani ebben a szegmensben.

A japán-svéd gyártó munkatársai bejelentették, hogy a jövő esztendő első negyedévében egy egész sor, minden korábbinál kedvezőbb árú, széles rétegek számára elérhető új Sony Ericsson készülék fog debütálni.

Az elmúlt években a Sony Ericsson leginkább a középkategóriás és high-end telefonokra (Walkman, Cyber-shot) fókuszált, de ez hamarosan meg fog változni. A cég egyik vezetője ezzel kapcsolatban a következőt nyilatkozta: ˝Rövid-, illetve középtávon azt szeretnénk elérni, hogy a Sony Ericsson bekerüljön a világ három legnagyobb mobilgyártója közé. Ennek érdekében mindenképpen erősítenünk kell a belépőszintű készülék kínálatunkat˝.

Emlékezetes, hogy idén márciusban a Sony Ericsson együttműködési szerződést kötött a francia Sagemmel, mely szerződés értelmében a két vállalat közösen fog fejleszteni 50 dollár, vagyis mintegy 9.000 forintos árú mobiltelefonokat.

Mint ismeretes, a mobiltelefon piacot hosszú ideje a Nokia uralja, utána pedig a Motorola, a Samsung, a Sony Ericsson és az LG következik a sorban. Érdekesség, hogy a Nokia által 2006-ban leszállított mobiltelefon mennyiségnek több mint 42 százalékát olyan, low-end kategóriás modellek tették ki, melyek ára 50 dollár alatti.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés