Connect with us

technokrata

Vadiúj Samsung mobil WiMAX készülékek

Kütyük

Vadiúj Samsung mobil WiMAX készülékek

A Mobile WiMAX U-RAS HS és CS hatékonyabbá teszik a hálózatok installációját és karbantartását.

A Samsung Electronics bemutatta Mobile WiMAX készülékeinek legújabb tagjait. Az Universal Radio Access Station (U-RAS) Hub System (HS) épületen belüli területekhez kidolgozott megoldás, ahol a hálózati lefedettség hatékonysága és a bővítés lehetősége igen fontos. Az Universal Radio Access Station Convergence System (U-RAS CS) valódi konvergencia-rendszer, amely Access Service Network Gateway-jel (ASN GW) és hagyományos vezetékes előfizetői interfésszel van ellátva.

Az U-RAS HS leosztott RF egységekkel könnyebb elvándorlást és bővítést tesz lehetővé a felhasználók számára, és így jó megoldást jelent nagy épületek, kampuszok és vállalati hálózatok számára, amelyek több antennát alkalmaznak, hogy csökkentsék az épületek besugárzásánál keletkező veszteséget. Ezenkívül a szolgáltatóknak is segítségére van a Mobilie WiMAX lefedettség könnyebb és költséghatékonyabb telepítésében vagy bővítésében.

Az U-RAS CS a hálózati installácó és karbantartás hatékonyságának maximalizálásához egyetlen rendszerében ASN GW-t is tartalmaz, mivel ez azt jelenti, hogy az U-RAS CS nem igényel külön ASN GW-t a hálózat bővítéséhez. Az U-RAS CS továbbá képes minden gond nélkül kommunikálni szélessávú vagy hagyományos PSTN hálózatokkal.

˝A Samsung az új Mobile WiMAX U-RAS HS és CS bemutatásával továbbra is tartja vezető szerepét az új generációs mobil hálózati technológiák terén. A Samsung hátterével és elkötelezettségével az újítás mellett tovább folytatja a Mobile WiMAX piaci lehetőségeinek erőteljes feltérképezését, egy egész sor rendszerkínálattal felfegyverkezve˝ – nyilatkozta Geesung Choi, a Samsung Távközlési hálózat üzletágának elnöke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom