Connect with us

technokrata

Leleplezés: Motorola Z9 – titkos csúszkamobil

Kütyük

Leleplezés: Motorola Z9 – titkos csúszkamobil

Láthatáron a Motorola legújabb sliderphone-ja.

Kiváló minőségű kémfotók bukkantak fel egy hivatalosan mindeddig még be nem jelentett Motorola készülékről. Az alábbi felvételeken egy bizonyos Motorola Z9 típusjelzésű mobiltelefon látható, melyről egyelőre még kevés konkrétumot lehet tudni, mindenesetre érdemes áttekinteni, hogy körülbelül mit is várhatunk a készüléktől!

Várakozások szerint a Motorola Z9 UMTS, vagyis 3G kompatibilis, igaz a videóhívásokhoz szánt előlapi kamerát nem látni a kémfotókon. Minden jel arra mutat, hogy az amerikai gyártó nehezen tud továbblépni a 2 megapixeles kamerafelbontáson, ugyanis a Z9 hátlapjának felső szekciójában egy 1.600×1.200 képpontos felbontású CMOS szenzorra és egy LED-vakura építkező digitális fényképezőgép modul kapott helyet. A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen, azt viszont már most is tudni lehet, hogy a telefon a microSD (TransFlash) formátumú memóriakártyákat támogatja.

Az egyedi billentyűzettel felvértezett Motorola Z9 pontos debütálási időpontjával, illetve várható árával kapcsolatban jelenleg még nincsenek információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom