Connect with us

technokrata

A T-Mobile legújabb szuper készüléke

Kütyük

A T-Mobile legújabb szuper készüléke

A T-Mobile hamarosan egy igen csak nagy tudású új készülékkel fog előrukkolni.

A HTC Kaiser alapokon nyugvó MDA Vario III első körben a német T-Mobile-nál lesz kapható, még pedig várhatóan szeptembertől. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.

A GSM (850/900/1800/1900 MHz) szabványú új MDA Vario-ban nem csak GPRS támogatás, hanem UMTS kompatibilitás is van, ennek megfelelően az elsősorban videóhívásokhoz szánt előlapi kiegészítő (VGA) kamera sem hiányzik a telefonból. Érdekesség, hogy a Vario III nem csak a HSDPA (3,6 Mbit/s), hanem a HSUPA adatátvitelt is támogatja!

Vezeték nélküli fronton említést érdemel továbbá a 802.11b és 802.11g kompatibilis Wi-Fi kontroller, illetve a Bluetooth 2.0 vezérlő. A megfelelő számítási teljesítményt ezúttal egy 400 MHz-es frekvencián ketyegő mikroprocesszor biztosítja.

A korábban debütált HTC TyTN modellnél némileg vékonyabb és elegánsabb megjelenésű HTC Kaiser TFT technológiájú, 2,8 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője jó szokás szerint 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A speciális, oldalra szétcsúsztatható kialakítással rendelkező MDA Vario III teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendelkezik, de ezenkívül akár az érintőkijelzőn megjeleníthető virtuális billentyűzettel is megoldható az adatbevitel. Szólnunk kell továbbá a Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerről, a hetvenkét szólamú polifonikus hangzásról, a 3 megapixeles CMOS kameráról, valamint az 1.500 mAh kapacitású akkumulátorról. A T-Mobile 110x58x18 milliméter méretű újdonsága 160 gramm tömegű.

Ahogy arról már beszámoltunk, a magenta színű szolgáltató komoly erőkkel képviselteti majd magát az IFA-n. Az idei IFA (International FunkAusstellung) szakkiállítást augusztus 31. és szeptember 5. között rendezik meg Berlinben, és a T-Mobile standján többek között az MDA Vario III is megtekinthető, illetve kipróbálható lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom