Connect with us

technokrata

Két arc, három szín: Samsung F300 zenemobil

Kütyük

Két arc, három szín: Samsung F300 zenemobil

Az egyszer már biztos, hogy a Samsung mobil termékskálája egyáltalán nem szürke.

A dél-koreai gyártónál bevett szokás, hogy a korábban már bejelentett telefonjait idővel számos különböző színváltozatban teszi elérhetővé. Így van ez most is, hiszen az F300-as zenemobil az eredeti fekete változat mellett immár fehér és vörös verzióban is elérhető. Ezek az új változatok a gyári felvételek után az alábbiakban immár élőfotókon is megtekinthetők.

A hivatalosan az ITU Telecom World 2006 szakkiállítás keretein belül debütált Samsung F300 beceneve nem más, mint Ultra Music Phone, melyből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal egy kifejezetten zenelejátszásra optimalizált készülékhez van szerencsénk.

A hagyományos kialakítású, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon egyik oldala teljesen úgy néz ki, mint egy hagyományos MP3 lejátszó, másik oldalán viszont egy teljes értékű mobiltelefonra lehetünk figyelmesek. Ez a spéci ˝kétarcú˝ mobil mindössze 9,4 milliméter vastag, 103,5 milliméter hosszú, illetve 44 milliméter széles.

A 3G adatátvitelről és a videótelefonálásról ezúttal sajnos le kell mondanunk, de legalább a GPRS és az EDGE nem hiányzik a telefonból. A 2,1 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú fő display 176×220 képpontos felbontással rendelkezik, 18 bites színmélysége pedig 262.144 színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé. A kiegészítő kijelző 32×12 milliméter méretű. A beépített digitális fényképezőgép 2 megapixeles (1.600×1.200 pixel) felbontású és többek közt videórögzítésre is alkalmas.

Az MP3, AAC, AAC+, eAAC+ és WMA formátumú zenei anyagok lejátszására képes Samsung F300-ba egy sztereó FM rádió is került, no és persze a sztereó Bluetooth headset (A2DP) támogatásról is gondoskodtak a Samsung fejlesztői. A beépített memória 100 MB-os kapacitású és miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal könnyen bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom