Connect with us

Hirdetés

technokrata

Garmin navigációs győzelem

Kütyük

Garmin navigációs győzelem

Garminnal nyert a Honda motoros túraverseny győztes csapata.

A Honda Szallerbeck immár harmadszor rendezte meg hagyományossá vált 24 órás megbízhatósági motoros túraversenyét, a Szallerbeck Bike Maratont. A 29 induló csapat kisebb pihenőket közbeiktatva körbejárta az országot. A nyertes egység végig Garmin GPS-szel motorozott, és tökéletesen teljesítették az itinerben előírtakat.

A Szallerbeck Bike Maraton 24 órás motoros túraversenyen idén is 3 fős csapatok indultak. A résztvevők Magyarország területén mintegy 1.000 kilométert motoroztak be a közutakon. Az útvonalat az adott szakasz megkezdését megelőzően szöveges útvonal leírás (itiner) formájában kapták meg. A verseny célja a kijelölt szakaszok teljesítése úgy, hogy a szervezők által megadott útvonaltól a lehető legkevesebb eltéréssel érjenek célba a csapatok.

Az út során lehetett használni GPS berendezéseket. Sok motoros a Garmin megbízható készülékeivel tájékozódott, csakúgy, mint a nyertes csapat tagjai: Molnár Imre, Kasos Mihály és Miklósi László, akik hatalmas időelőnnyel értek célba, és szinte méterre pontosan az előírt útvonalon haladtak. A referenciában megadott 1.057 kilométertől mindössze 330 méterrel tértek el az egész út során.

˝Ez a verseny, ahogy a többi is, számunkra a motorozás élményéről szól. Végig élveztük az utat, nem is éreztünk fáradtságot. Összeszokott csapatként átsegítettük egymást egy-egy holtponton, de mindvégig jól éreztük magunkat˝ – mesélte Molnár Imre. ˝A Garmin GPS-készülékek kétség nélkül hozzájárultak a sikerünkhöz, bár nem útvonaltervezésre, hanem helyzet meghatározásra használtuk őket, így mindig pontosan tudtuk, hol vagyunk˝.

˝Mindhárman régóta használjuk ezeket az eszközöket, nekem például egy Garmin StreetPilot 2720-as készülékem van, amit motoron és autóban is több éve nyüstölök, és teljesen jól működik. Mára persze vannak sokkal korszerűbb Garmin eszközök is, és egyre jobban lehet rájuk támaszkodni az utazás során˝ – mondta a szintén győztes Kasos Mihály.

A dobogó legfelső fokára felállt csapat mindhárom tagja egy Garmin zümo 400 Hungary készüléket kapott ajándékba, így legközelebbi versenyükön, az olasz Gentopassi maratonon már a korszerű, kifejezetten motorosoknak tervezett GPS berendezéssel indulhatnak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés