Connect with us

A T-Mobile és az IFA

Kütyük

A T-Mobile és az IFA

A magenta szolgáltató bejelentette, hogy komoly erőkkel képviselteti majd magát az IFA-n.

Az idei IFA (International FunkAusstellung) szakkiállítást augusztus 31. és szeptember 5. között rendezik meg Berlinben, és ennek kapcsán a T-Mobile német részlege már most bejelentette előzetes terveit. A T-Mobile IFA standján nem csak a jelenlegi, de a közeljövő legfrissebb szolgáltatásai és mobil készülékei is megtekinthetők, kipróbálhatók lesznek.


A szolgáltató az IFA kapcsán kiemelt figyelmet kíván szentelni a web´n´walk szolgáltatásnak, melynek népszerűségéről sok mindent elárul, hogy Németországban jelenleg már több mint 1,5 millió web´n´walk felhasználót tartanak számon. Ugyancsak kipróbálható lesz az IFA kiállításon a T-Mobile-féle mobil televíziós szolgáltatás. Ahogy arról már beszámoltunk, a T-Mobile az Antenna Hungária segítségével már hazánkban is előrehaladott DVB-H teszteket folytat és várhatóan 2008 közepén indítja majd be az erre az új technológiára épülő kereskedelmi mobil TV szolgáltatását.

A T-Mobile standján természetesen kipróbálhatók lesznek az olyan nagy tudású készülékek, mint például az MDA Ameo, az MDA Vario II, az MDA Vario III, az MDA compact III, az MDA Mail, vagy például a vadonatúj MDA Touch.

Az IFA-ról röviden csak annyit, hogy a tavalyi esztendőben 1.049 kiállítója és több mint 212 ezer látogatója volt a rangos rendezvénynek. 2006-ban egyébként 74 ország több mint 6.500 újságírója akkreditálta magát az IFA-ra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom