Connect with us

technokrata

Új Nokia PC Suite

Kütyük

Új Nokia PC Suite

A Nokia kiadta népszerű PC Suite szoftverének legújabb verzióját.

Mint ismeretes, a Nokia PC Suite révén a felhasználók könnyedén szinkronizálhatják mobiltelefonjukat a személyi számítógépükkel, ezenkívül pedig különböző állományokat küldhetnek, illetve fogadhatnak a segítségével.

A Nokia PC Suite legújabb (2007.07.04) változata a 6.84-es verziószámot viseli magán, és három főbb újdonsággal rendelkezik. Az egyik legfontosabb dolog, hogy a fejlesztők jelentősen javítottak a szoftver teljesítményén és stabilitásán, ezenkívül pedig említést érdemel, hogy a program immár azt is jelzi, ha új kiegészítő alkalmazások érhetők el az adott telefonokhoz, illetve lehetővé teszi az állományok és mappák PC és telefon közötti szinkronizációját.

A Nokia PC Suite legutóbb április elején frissült: a 6.83-as változat ugyancsak három főbb újdonságot hozott. Az egyik ilyen újdonság, hogy az alkalmazás immár teljes körű Microsoft Windows Vista kompatibilitással rendelkezik. Ezen túlmenően a csomag részét képező Nokia Content Copier immár szelektív működésű, vagyis a felhasználó megszabhatja, hogy pontosan mely tartalom típusokat szeretné lementeni, vagy visszaállítani. Végül, de korántsem utolsó sorban szólnunk kell még arról, hogy a Nokia PC Suite 6.83 már automatikusan jelzi, ha mobiltelefonunkhoz új firmware verzió jelent meg.

A Windows 2000 és XP operációs rendszerekkel is kompatibilis PC Suite, illetve a hozzá tartozó dokumentációk bárki által ingyenesen letölthetők a Nokia honlapjáról. A szoftver használatához infravörös port, Bluetooth adapter, illetve adatkábel szükségeltetik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom