Connect with us

technokrata

Friss kémfotók: Sony Ericsson M610i

Kütyük

Friss kémfotók: Sony Ericsson M610i

Megmutatjuk, hogy hogyan néz majd ki a Sony Ericsson P1i kamera nélküli változata.

Mint ismeretes, a japán-svéd gyártó nemrégiben mutatta be legújabb okostelefonját, a Sony Ericsson P1i-t, melynek hamarosan érkezik a fényképezőgépet nélkülöző, némileg olcsóbb kiadása. Ez az újdonság jelenleg a Lizy fejlesztési kódnevet viseli magán, és várakozások szerint Sony Ericsson M610i néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. A mellékelt, vadiúj felvételek egyébként az amerikai FCC testülettől szivárogtak ki.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) M610i megtartotta az M600i esetében debütált, különleges QWERTY billentyűzetet. A Lizy-t az M600i-hez hasonló vásárlórétegnek szánják, vagyis azoknak, akik számára egy érintőkijelző sokkalta fontosabb egy mobiltelefonban, mint például egy digitális fényképezőgép. Ennek megfelelően a Lizy-ben nincs is kamera. Wireless téren azonban volt mit továbbfejlődnie az M600i-nek: amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Lizy GPRS, EDGE, UMTS és Wi-Fi hálózatokban egyaránt használható lesz, no és persze a Bluetooth adatátvitel sem hiányzik majd belőle.

Az M600i-nél várhatóan néhány milliméterrel vékonyabb Lizy természetesen Symbian operációs rendszerű és az UIQ 3 platformra épül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom