Connect with us

Pannon: átkeresztelések és egyéb változások

Kütyük

Pannon: átkeresztelések és egyéb változások

Lássuk, hogy mik a legfrissebb hírek a Pannon háza tájáról!

A Pannon tájékoztatja előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2007 elejétől az alábbiak szerint módosulnak:

2007. augusztus 1-jétől a szolgáltató a mobilAdat Start, valamint a mobil Napijegy szolgáltatásokat átnevezi és mobil internet Start, illetve mobil internet Napijegy néven értékesíti tovább. Azon előfizetők, akik a névváltozáskor már rendelkeznek mobilAdat Start illetve mobilAdat Napijegy szolgáltatásokkal, ezen szolgáltatásokat továbbra is változatlan feltételekkel, de új név alatt vehetik igénybe.

2007. augusztus 1-jétől a szolgáltató a mobil internet 10 tarifacsomagot mobil internet 10 GB néven értékesíti tovább. Azon előfizetők, akik mobil internet 10 tarifacsomaggal rendelkeznek, a továbbiakban azt az új név alatt vehetik igénybe.

2007. augusztus 1-jétől a szolgáltató a zöldszám szolgáltatást az áSzf alapján nem értékesíti. Jelenleg e szolgáltatással rendelkező előfizetők a szolgáltatást változatlan feltételekkel használhatják tovább, azonban a szolgáltatás lemondását követően, azt az áSzf alapján újból megrendelni nem lehetséges. A zöldszámok hívhatóságának feltételei változatlanok.

2007. augusztus 1-jétől a szolgáltató a Kékszám szolgáltatást az áSzf alapján nem értékesíti. Jelenleg e szolgáltatással rendelkező előfizetők a szolgáltatást változatlan feltételekkel használhatják tovább, azonban a szolgáltatás lemondását követően, azt az áSzf alapján újból megrendelni nem lehetséges. A kékszámok hívhatóságának feltételei változatlanok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom