Connect with us

technokrata

Aranyba mártott Samsung pengemobil

Kütyük

Aranyba mártott Samsung pengemobil

A Samsung egy igazán exkluzív új mobilt mutatott be.

Az alábbi hivatalos fotokón a Samsung SGH-P318 limitált szériában készülő, 18 karátos arannyal díszített kiadása látható. A jövő évi olimpiai játékokra készített telefon tulajdonképpen nem más, mint a nálunk Samsung SGH-P310 néven forgalmazott készülék ázsiai testvérmodellje.

A készülék billentyűzete az elődtől (P300) eltérően már nem annyira számológépre, hanem sokkal inkább hagyományos telefonra hasonlít. A négyszögletes navigomb átadta a helyét kör alakú utódjának és a telefon designja összességében véve sokkal elegánsabb lett.

Lényeges változás a korábbi P300-hoz képest, hogy a hátul elhelyezett, LED-alapú segédfénnyel támogatott digitális fényképezőgép felbontása 1,3 megapixelről 2 megapixelre (1.600×1.200 képpont) nőtt, és a telefon immár microSD (TransFlash) memóriakártyákat is képes kezelni.

A 86x54x8,9 milliméter méretű, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék tömege 85 gramm, a TFT technológiájú kijelző 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A belső memória kapacitása 80 MB, ezenkívül pedig szólnunk kell még a GPRS és EDGE vezeték nélküli adatátviteli technológiákról, a Bluetooth kompatibilitásról, valamint a Java MIDP 2.0 alkalmazásokról. A telefonról készített tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom