Connect with us

technokrata

Töltődj fel mobiloddal a Samsung Mobile Teraszon!

Kütyük

Töltődj fel mobiloddal a Samsung Mobile Teraszon!

Színes programokkal várja a látogatókat a VOLT Fesztivál eklektikus zenei arénája, a Vodafone-Samsung Aréna, amely mellett a Samsung Mobile Terasz is helyet kap.

A teraszon nem csak a fesztivál résztvevői, de Samsung mobiltelefonjaik is feltöltődhetnek egy áttáncolt koncert után.

A Vodafone-Samsung Aréna mellett elhelyezkedő Samsung Mobile Teraszon a napernyők alatt nyugágyakon hűsölők a szokásos italok mellett koktélt és kávékülönlegességeket is vásárolhatnak. A Samsung szervizes munkatársai arról is gondoskodnak, hogy a látogatók felfrissülése után, csúcsminőségű Samsung mobiltelefonjaik is feltöltődhessenek, így a szerviz standnál minden résztvevő számára ingyenes telefon szervizelést és javítást biztosítanak. A szervizállomás mellett egy ˝töltő sziget˝ is helyet kap, ahol minden Samsung telefontípushoz kompatíbilis töltő megtalálható lesz.

A Samsung Mobile idén jelentkezett dedikált zenemobilokkal. Az Ultra Music F300 reklámkampányának a híres énekesnő, Beyoncé lett az arca, így a telefonokban az Irrepleaceable című dal felvétele is helyet kap. A csomagban egy 1 GB-os memóriakártya is megtalálható. Az Ultra Music F300-as készüléket csakúgy, mint a hamarosan piacra kerülő E740 zenemobilt, a Fesztivál látogatói megtekinthetik és ki is próbálhatják a Samsung Mobile hostesseknél, valamint különböző ajándékokat is nyerhetnek.

A következőkben Gerzsei Attila, a Samsung Szerviz Üzletágának Vezetője válaszol néhány kérdésre, melyben bemutatja a Samsung szervizcsapatának munkáját.

A Samsung szervizhálózata és ehhez kapcsolódó szolgáltatásai soha nem látott fejlődésen mentek keresztül az elmúlt 2 évben. Meddig fokozható ez az innováció?
˝A Samsung mindig is élen járt az innováció területén. 2005 végén csatlakoztam a Samsung csapatához és azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy a márka minőségéhez hű szerviz szolgáltatásokat biztosítsunk vásárlóink számára a Samsung Electronics Magyar Zrt. által felügyelt mindhárom országban (Magyarország, Csehország, Szlovákia). Ma a technikai fejlődés egyik motorja a Samsung. Épp ezért kötelességünknek érezzük, hogy a termékfejlesztésen és -értékesítésen túl a szervizelés során is professzionális szolgáltatásokkal megbízható hátteret biztosítsunk ügyfeleink részére és folyamatosan kövesük a piacon felmerülő igényeket˝.

Milyen megfontolásból lesznek jelen a VOLT fesztiválon?
˝Nem az a célunk, hogy csak eladjuk termékeinket, hanem hogy komplett szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, amivel úttörőnek számítunk a piacon. A VOLT Fesztiválon felállított Samsung Mobile Szerviz Stand pont azt a célt szolgálja, hogy egyrészt bemutassuk futó telefon modelljeinket, másrészt szaktanácsadással segítsük a mobilrajongókban felmerült kérdések megválaszolását˝.

Miért lesz érdemes ellátogatni a fesztivál résztvevőinek a Samsung Mobile Szerviz Standjához?
˝Szakértő kollégáim minden mobil készülékkel kapcsolatos kérdést szívesen fogadnak a fesztivál ideje alatt 14.00 – 22.00 óra között, illetve szükség esetén azonnal meg is javítják a problémás készülékeket. A kiállított mobilokat ki lehet majd próbálni, extra szoftvereket lehet ingyen letölteni, valamint új csengőhangokkal gazdagítani a már meglévőket. A résztvevők számára talán legötletesebb és legfontosabb ingyenes szolgáltatásunk az a ˝töltő sziget˝ lesz, ahol az összes Samsung készülékhez szükséges töltőfajtát megtalálják és feltölthetik a bulizástól lemerült telefonjaikat˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom